ΕΠΣ Θράκης: Ανέτη επικράτηση για τον Πανθρακικό στο άλλοτε ντέρμπι της Κομοτηνής

 

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Θράκης ο Πανθρακικός επικράτησε εύκολα με 4-1 της ΑΕ Κομοτηνής και περιμένει την μαθηματική επιβεβαίωση για την άνοδο στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι σύμφωνα με τον “Παρατηρητή” ευτύχησαν να μπουν μπροστά στο σκορ στο 28′ χάρη σε όμορφο τελείωμα του Χατζηιωαννίδη έπειτα από ασίστ του Τζελέπη. Επτά λεπτά αργότερα ο Δελής μετά από πάσα του Παπαθέου έστειλε με κοντινό πλασέ την μπάλα στα δίχτυα διπλασιάζοντας τα τέρματα για τους “πράσινους”. Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε με το σκορ στο 2-0 στα αποδυτήρια, ο Κιρκίτζης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά σημείωσε ένα απίστευτο γκολ αναπτερώνοντας τις ελπίδες για τους φιλοξενούμενους που συνεργαζονται με την αλαδημλια του Σπάρτακου  που πήγαν στην ανάπαυλα με ανεβασμένη ψυχολογία.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανθρακικός έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα και παρά την μαχητικότητα των φιλοξενούμενων έφτασε σε τρίτο γκολ στο 66ο λεπτό με σκόρερ τον Μπαξεβανίδη που με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αλεξόπουλου, έγραψε το 3-1. Στο 84′ ο Γρηγοριάδης με όμορφο σουτ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Στεφανόγλου “κλείνοντας” έτσι το σκορ της αναμέτρησης (φώτο Περισκόπιο).

ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Ματθαίου, Τσάμι, Αφεντουλίδης, Τσιπλακίδης (75′ Κανέλλης), Μπαξεβανίδης, Τζελέπης, Χατζηιωαννίδης, Αλεξόπουλος, Δελής, Γιάζος, Παπαθέος (68′ Γρηγοριάδης).

Α.Ε. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ): Στεφανόγλου, Φιλιππακόπουλος (80′ Γιαγατσίνος), Τσίκρης, Ζησίδης, Στεφανίδης (60′ Παρασκελίδης), Φερλαχίδης, Παύλου, Δάγκος, Καλλιανίδης (53′ Χουσεΐν), Κιρκιτζής, Λουκοβίτης (73′ Γεωργιάδης).