Super League: Ο Ουζουνίδης και οι παίκτες του ξαναχτίζουν ό,τι γκρεμίζει η διοίκηση του Παναθηναϊκού

 

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να τιμωρήθηκε με νέα αφαίρεση βαθμών για χρέη της ομάδας προς πρώην παίκτες, ωστόσο αυτό το νέο -3 ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του έσπευσαν αμέσως να το σβήσουν με τη νέα σπουδαία νίκη που πέτυχαν.

Αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 τον Πανιώνιο μέσα στη Νέα Σμύρνη. Ωστόσο δεν έχει ελπίδες εξόδου στην Ευρώπη μετά τις αφαιρέσεις βαθμών – αλλά και να είχε, το τριφύλλι έχει τιμωρία για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και λόγω οικονομικών ζητημάτων ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με την άδεια.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Εβρίτης προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε τα εξής: «Ήταν μια πολύ εύκολη νίκη για εμάς έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Θα ήταν πιο εύκολη αν ήμασταν πιο προσεκτικοί. Ηταν ένα μέτριο παιχνίδι από την πλευρά μας, αλλά με πολύ σοβαρότητα στο αμυντικό κομμάτι. Περιμένουμε τα επόμενα παιχνίδια να τελειώσουμε τη χρονιά. 

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Μπορεί να ζητάω πράγματα, αλλά δεν είναι εύκολο και προσπαθούν όσο μπορούν. Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς με τον ΠΑΟΚ από άποψη γοήτρου και πρεστίζ. Ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα στις προπονήσεις και περιμένουμε τις εξελίξεις στα υπόλοιπα…».