LIVE από την Τούμπα: ΠΑΟΚ – ΑΟ Ξάνθη και η υπόλοιπη 28η αγωνιστική της Super League

 

Παρακολουθήστε μέσα από το ThrakiSportS και τη Τούμπα της Θεσσαλονίκης, το παιχνίδι της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ για την 28η αγωνιστική της Super League. Μεταδίδει από τη Τούμπα, ο Κώστας Καραγιάννης.

Καλησπέρα σας! Από αυτή την ανάρτηση και για το επόμενο τρίωρο περίπου και κάτι θα παρακολουθήσετε την εξέλιξη στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά και τα υπόλοιπα ματς της 28ης αγωνιστικής της Super League!

Ωρα 17:48  Τα παιχνίδια ξεκινούν σε ακριβώς 75 λεπτά και όλα σήμερα διεξάγονται την ίδια ώρα, καθώς φτάσαμε τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.

Ώρα 17:55 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18:03   Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ωρα 18:11 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 18:19 Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 18:26 Για τον ΠΑΟΚ ξεκινούν οι: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Αζεβέδο, Μαουρίσιο, Κάνια, Κάμπος, Καντουρί, Λημνιός, Πρίγιοβιτς.

Ώρα 18:29 Από την άλλοι ο Μίλαν Ράσταβατς επέλεξε να ξεκινήσουν για την Ξάνθη οι: Ζίβκοβιτς, Σιλά, Φλίσκας, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης, Λουσέρο, Καμαρά, Τζουρίτσκοβιτς, Φασίδης, Γέντρισεκ, Κάστρο.

Ώρα 18:32 Στον πάγκο του Ραζβάν Λουτσέσκου θα βρίσκονται οι: Ρέι, Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης, Σάκοφ, Βίσεσβαρ, Κουλούρης, Σταθόπουλος.

Ώρα 18:35 Τέλος στον πάγκο της Ξάνθης θα είναι οι: Γκραβέλης, Κασάδο, Μελιόπουλος, Μπρίτο, Μεχία, Τριάδης, Θυμιάνης.

Ώρα 18:40 ΠΑΟΚ και Ξάνθη έχουν αναμετρηθεί 29 φορές στη Τούμπα, με τους Θρακιώτες να έχουν πάρει τη νίκη τις 4 εξ’αυτών, άλλα 6 παιχνίδια να έχουν λήξει ισόπαλα και τους Θεσσαλονικείς να αναδείχθηκαν νικητές τις υπόλοιπες 19 φορές.

Ώρα 18:46 Τελευταίο διπλό της Ξάνθης στη Τούμπα, αυτό της σεζόν 2012-2013 με σκορ 0-1, χάρη στο γκολ του Ονουάτσι. Πρώτος σκόρερ από πλευράς Ξάνθης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ο Μαρτσέλο Βεριντιάνο και από τους Θεσσαλονικείς ο Κωνσταντίνος Φραντζέσκος. Ο Ζήσης Βρύζας είναι ο μοναδικός που έχει σκοράρει στις μεταξύ τους αναμετρήσεις για λογαριασμό και των δύο ομάδων

Ώρα 18:49 Η Ξάνθη, με οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα σήμερα, έστω και με το βαθμό της ισοπαλίας, αποκτά τεράστιο πλεονέκτημα για την έξοδό της στην Ευρώπη, αναμένοντας παράλληλα και το αποτέλεσμα του Αστέρα Τρίπολης στη Κέρκυρα με την ομώνυμη ομάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα θα σας ενημερώνουμε και για τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Ώρα 18:51 Δύο είναι οι άλλοτε «Θρακιώτες» στην ομάδα του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, με τον έναν να έχει παρελθόν στη Ξάνθη, και τον άλλο στον Πανθρακικό. Ο λόγος για τον άλλοτε κόουτς της Ξάνθης και νυν του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και τον τερματοφύλακα του δικέφαλου Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ώρα 18:55 Πρώτος διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ορίστηκε ο Αριστείδης Βάτσιος από το σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής, με πρώτο βοηθό τον Εμμανουήλ Βλάσση από το Λασίθι, και τον Σπύρο Βασιλόπουλο από την ΕΠΣ Έβρου. Ο τέταρτος διαιτητής είναι επίσης από τη Θράκη, και είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης από την ΕΠΣ Θράκης.

Ώρα 19:00 Όλα έτοιμα για τη σέντρα στη Τούμπα αλλά και στα υπόλοιπα μτς που θα παρακολουθούμε διακριτικά

1′ Εναρξη του αγώνα

4′ Η Ξάνθη βάζει ένα γκολ, αλλά σύμφωνα με τον διαιτητή ο Κάστρο έχει κάνει επιθετικό φάουλ στον Αζεβέδο. Στο μεταξύ χάνει από το πρώτο λεπτό ο Ολυμπιακός από τον Απόλλωνα Σμύρνης

5′ Νέο σουτ του Κάστρο από μακριά, με τον Πασχαλάκη να αναγκάζεται αν αποκρούσει όπως όπως εντυπωσιακά σε κόρνερ!

9′ Πρώτη τελική για τον ΠΑΟΚ με τον Αζεβέδο να εκτελεί το κόρνερ και τον Βαρέλα να πιάνει μια κεφαλιά, αλλά να μην απειλεί ιδιαίτερα την εστία του Ζίβκοβιτς.

12′ Σέντρα του Αζεβέδο, με τον Πρίγιοβιτς να πιάνει μια κεφαλιά, αλλά τη μπάλα να φεύγει άουτ. Ηδη έχει ανοίξει το σκορ στο ΟΑΚΑ με πέναλτι του Μπακασέτα η ΑΕΚ 1-0 τον Λεβαδειακό

16′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για την Ξάνθη! ΓΕΝΤΡΙ-ΣΕΕΕΕΕΕΚ!!!!Λάθος του Πασχαλάκη, κλέψιμο από τον Καμαρά που σπάει στο ύψος της περιοχής στον Γέντρισεκ, ο οποίος με σουτ έβαλε τη Ξάνθη σε θέση οδηγού. ΠΑΟΚ – Ξάνθη 0-1!!!!

21′ Μετά το 0-1 ο ΠΑΟΚ έχει ανακτήσει τον έλεγχο του αγώνα και πιέζει συνεχώς χωρίς όμως να έχει δημιουργήσει κάποια φάση. Από την άλλη η Ξάνθη αρκείται στο να αμυνθεί και να απειλήσει με κόντρες, αφού είναι υπερ-ικανοποιημένη ακόμα και με το Χ.

24′ Γκολ έως τώρα έχουμε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό, όπου οι κιτρινόμαυροι προηγούνται με 1-0, αλλά και σε αυτό της Ριζούπολης όπου ο Απόλλωνας Σμύρνης κάνει την έκπληξη και νικάει με 1-0 τον Ολυμπιακό. 0-0 το ματς που ενδιαφέρει τη Ξάνθη, αυτό ανάμεσα στη Κέρκυρα και τον Αστέρα Τρίπολης.

28′ Κίτρινη κάρτα στον Βαρέλα!

29′ Φοβερή ντρίπλα από τον Κάμπος που έκανε και την σέντρα με τον Μαουρίσιο να μην μπορεί να πιάσει για λίγο την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και το 0-1 να παραμένει υπέρ της Ξάνθης!

31′ Νέα τεράστια επέμβαση του Ζίβκοβιτς σε κεφαλιά του Ελ Καντουρί από το ύψος του πέναλτι μετά από κόρνερ.

32′ Κίτρινη κάρτα τώρα και στον Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς.

37′ Απίστευτη φάση για τον ΠΑΟΚ. Η μπάλα έφτασε μετά από σέντρα στον Μαουρίσιο που έπιασε την κεφαλια, με τη μπάλα να τραντάζει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ζίβκοβιτς ο οποίος στη συνέχεια μπλόκαρε.

39′ Νέα κόντρα της Ξάνθης με τον Γέντρισεκ όμως να κάνει κακό σουτ.

43′ Στο 2-0 το σκορ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Λεβαδειακό, ενώ πλέον προηγείται και ο Αστέρας με 0-1 της Κέρκυρας. Δύο γκολ έχει πετύχει και ο Παναθηναϊκός στη νέα Σμύρνη, ενώ νικάει 2-0 τον Πλατανιά και ο Ατρόμητος.

45′ Ένα λεπτό καθυστερήσεις δείχνει ο τέταρτος.

45+1′  Τέλος του ημιχρόνου, με τη Ξάνθη να προηγείται!! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΠΑΟΚ – Ξάνθη 0-1!

Ώρα 19:50 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 19:53   Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ωρα 19:56 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 19:59 Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 20:02 Πάμε να δούμε και τα σκορ όπως έληξαν στο ημίχρονο όλων των αγώνων: ΑΕΚ – Λεβαδειακός 2-0, Κέρκυρα – Αστέρας Τρίπολης 0-1, Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός 1-0, Ατρόμητος – Πλατανιάς 2-0, ΠΑΟΚ – Ξάνθη 0-1, Παναιτωλικός – Λαμία 0-0, Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 0-2, ΠΑΣ Γιάννινα – Λάρισα 0-0.

Ώρα 20:04 Ξεκινά το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης στη Τούμπα.

46′ Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

52′ Νέο δοκάρι για τον ΠΑΟΚ, μετά από κεφαλιά του Βαρέλα αυτή τη φορά. Η Ξάνθη, έστω και με νύχια και με δόντια κρατά το «χρυσό» 0-1!!

54′ Ο Ελ Καντουρί χάνει σημαντική ευκαιρία από πλεονεκτική θέση.

60′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη, ο Τριάδης παίρνει τη θέση του Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς.

64′ Γκολ για τον ΠΑΟΚ. Ο Σάκοφ έκανε μια σέντρα, με τον Μπίσεσβαρ να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. ΠΑΟΚ – Ξάνθη 1-1!

68′ Καλή ευκαιρία για την Ξάνθη, με τον Κάστρο να πιάνει ένα σουτ αλλά τη μπάλα να φεύγει για λίγο άουτ.

69′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη, ο Μελιόπουλος παίρνει τη θέση του Βασίλη Φασίδη.

71′ Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Μπίσεσβαρ να στέλνει τη μπάλα άουτ τελικά.

76′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Ξάνθη, με τον Γέντρισεκ που τραυματίστηκε ελαφρά να δίνει τη θέση του στον Μπρίτο.

82′ Γκολ για τον ΠΑΟΚ που ανατρέπει το σκορ. Σκόρερ ο Κουλούρης που λίγο πριν είχε μπει στο ματς ως αλλαγή… ΠΑΟΚ – Ξάνθη 2-1!

86′ Πάμε να δούμε και το σκορ αυτή τη στιγμή στα υπόλοιπα παιχνίδια: Πάμε να δούμε και τα σκορ όπως έληξαν στο ημίχρονο όλων των αγώνων: ΑΕΚ – Λεβαδειακός 2-0, Κέρκυρα – Αστέρας Τρίπολης 1-3, Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός 1-0, Ατρόμητος – Πλατανιάς 4-0, ΠΑΟΚ – Ξάνθη 2-1, Παναιτωλικός – Λαμία 1-0, Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 0-3, ΠΑΣ Γιάννινα – Λάρισα 0-0.

88′ Αξίζει να αναφερθεί πως το γκολ του Κουλούρη, είναι πολύ οριακά, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν ο νεαρός επιθετικός ήταν οφσάιντ ή όχι.

90′ Τέσσερα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων όπως έδειξε ο τέταρτος.

90+4′ Τέλος του αγώνα στην Τούμπα, με τη Ξάνθη αν και προηγήθηκε τελικά να γνωρίζει την ήττα. Τελικό αποτέλεσμα: ΠΑΟΚ – Ξάνθη 2-1!