ΕΠΣ Έβρου: Πίκρα στον Ορέστη! «Είναι άδικο το αποτέλεσμα, δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα, υπάρχουν παράπονα από τον διαιτητή»

 

Πικραμένος ήταν ο προπονητής του Ορέστη Ορεστιάδας Χρήστος Χρηστούδης μετά την ήττα της ομάδας του από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα, υποστήριξε ότι δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα, έκανε λόγο για παράπονα από την διαιτησία (φώτο οι αρχηγοί με τους διαιτητές από το radioevros) αλλά δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Εθνικό για τη νίκη του.

«Το 3-1 εννοείται ότι είναι πολύ άδικο αποτέλεσμα αλλά αυτό γράφεται στο φύλλο αγώνος. Ειδικά το 3-1 δεν έπρεπε να μπει με τίποτα. Είναι μπάλα δικιά μας, είμαστε δύο εναντίον ενός, αντί να κάνουμε το γέμισμα κάνουμε ατομικό λάθος χάνουμε τη μπάλα και γίνεται δυστυχώς το 3-1. Εύχομαι να μην μας στοιχίσει. Έχουμε δύο παιχνίδια, δεν τα παρατάμε ποτέ, από την πρώτη αγωνιστική παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Είναι άδικο να κατακρίνουμε τα παιδιά που από τις 12 Αυγούστου είναι στο γήπεδο και κάνουν τιτάνιο αγώνα για να υπάρχει και του χρόνου ομάδα του Βορείου Έβρου στη Γ’ Εθνική», είπε αρχικά ο Χρήστος Χρηστούδης.

Ο προπονητής του Ορέστη Ορεστιάδας συνέχισε: «Δυστυχώς το αποτέλεσμα ήταν 3-1, δεν ήταν καλό για εμάς. Υπήρχαν στιγμές που ήμασταν πολύ ανώτεροι από την αντίπαλη ομάδα του Εθνικού. Στο 0-0 και ενώ είμαστε στο 60′ και έχουμε κάνει καλή επιθετική συνεργασία, από μια ανισορροπία δικιά μας ξεκάθαρα δεχόμαστε μια αντεπίθεση και τρώμε το γκολ. Μετά έπρεπε να ρισκάρουμε. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε 2-2 με την κεφαλιά του Κώστογλου γιατί ήταν ουσιαστικά εξ επαφής και αντί να γίνει αυτό στην επόμενη φάση στο 95 έγινε το 3-1».

Σε σχέση με την συνέχεια αλλά και την διαιτησία ανέφερε: «Εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε και να έχουμε ψηλά το κεφάλι. Έχουμε παράπονα από την διαιτησία, αλλά αν μείνουμε σε αυτά θα χάσουμε την ουσία, εμένα ποτέ αυτά δεν με απασχόλησαν. Η ουσία είναι να συνεχίσουμε με σοβαρότητα και πειθαρχία για το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Εθνικού. Μπορεί να μην ήταν καλύτερη αλλά κατάφερε και μας κέρδισε.  Πρέπει να πεις συγχαρητήρια, να συνεχίσεις με ψηλά το κεφάλι και να είσαι ηθικός και τίμιος παρά τα παράπονα που δικαιολογημένα έχουν οι παίκτες από κάποιες αποφάσεις του διαιτητή. Συγχαρητήρια και πάλι στον Εθνικό».