Super League: Ήττα από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ για τους Νέους της Ξάνθης στη Θεσσαλονίκη

 

Την ήττα γνώρισαν οι Νέοι της Ξάνθης στη Θεσσαλονίκη, από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, αφού όσο κι αν προσπάθησαν δεν κατάφεραν να αντισταθούν και υπέκυψαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου τους, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-0 καθώς σκόραραν στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, στο ξεκίνημα της επανάληψης (51′) και στο 63′ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ απέναντι στους φιλοξενούμενους που ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Χασάνογλου.

Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αστέριος Μπαλασας (Παπαδόπουλος – Παπαδοπούλου) της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αυτή ήταν η 13η ήττα για την ομάδα του Κώστα Προδρομίτη, που παραμένει στη 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς σε 27 παιχνίδια που έχει παίξει έως τώρα.

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Προδρομίτης): Ζουρνατζίδης, Γιανναράκης, Πεταλωτής, Χασάνογλου, Τριανταφύλλου, Θεοφυλάκης (63′ Ιωάννου), Τσέλα (75′ Πατσιώρας), Αγγελόπουλος, Τσάπαρης, Σουλεϊμάν (88′ Γκίκας), Σαμπανίδης.