ΕΠΣ Έβρου: Ντέρμπι τίτλου στην Αλεξανδρούπολη ανάμεσα στον Εθνικό και τον Ορέστη Ορεστιάδας (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Τρεις αγώνες έχουν μείνει για το φινάλε στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου και με τη μάχη του τίτλου να έχει πάρει για τα καλά φωτιά, φαίνεται πως το σημερινό ντέρμπι (17:00, LIVE ThrakiSportS) ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Ορέστη Ορεστιάδας θα δώσει σε μια από τις δύο ομάδες ένα σημαντικό προβάδισμα.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 17:00 του Σαββάτου, με πρώτο διαιτητή τον αξιολογημένο Σάββας Σιδηρόπουλο, ο οποίος θα έχει ως βοηθούς του, τους επίσης αξιολογημένους διαιτητές της Ένωσης, Σπύρο Βασιλόπουλο και Θανάση Τερζόπουλο, αφού η Επιτροπή Διαιτησίας φαίνεται πως ήθελε να έχει κυριολεκτικά ένα «ντέρμπι τίτλου», απαλλαγμένο όσο το δυνατόν περισσότερο από διαιτητικά παράπονα.

Στα του αγώνα τώρα, ο γηπεδούχος Εθνικός παίζει για ένα αποτέλεσμα, αφού θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, ώστε να αποκτήσει «κεφάλι» 3 βαθμών από τον σημερινό του αντίπαλο, τον Ορέστη, και να έχει ουσιαστικές ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που θα σημάνει και την επάνοδό του στα Εθνικά πρωταθλήματα τη νέα σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, ο Ορέστης Ορεστιάδας, δεδομένου πως σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερέχει του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, θέλει απλώς να μη χάσει σήμερα. Βέβαια η ομάδα του Χρήστου Χρηστούδη, δεν κατεβαίνει στην Αλεξανδρούπολη με άλλο στόχο εκτός από τη νίκη, που θα της δώσει σημαντικό προβάδισμα, και θα την χαλαρώσει για το επόμενο ντέρμπι της ερχόμενης εβδομάδας με την Θράκη Φερών που ακολουθεί κατά πόδας.

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ