Super League: Τέσσερις διαφορετικές βαθμολογίες με βάση τις ιστοσελίδες των 4 «ισχυρών»! Διαφωνία ακόμα και για τη θέση της Ξάνθης!!!

 

Αν κάποιοι έχετε μπερδευτεί και δεν γνωρίζετε ποια είναι η βαθμολογία της Super League, ήρθε η ώρα να μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο, ρίχνοντας μια ματιά στις βαθμολογίες που έχουν αναρτημένες στις επίσημες ιστοσελίδες τους οι τέσσερις μεγάλοι της κατηγορίας.

Η κάθε ΠΑΕ έχει μετρήσει τους βαθμούς αναλόγως τη δική της… σκοπιά, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το contra που έκανε την σχετική μάλλον ξεκαρδιστική έρευνα.  Από τις όποιες δήθεν διχογνωμίες δεν μένει ανεπηρέαστη και η βαθμολογική κατάταξη της Ξάνθης που σύμφωνα με όσα αναγράφει μια από τις μεγάλες ομάδες στην ιστοσελίδα της, είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας και όχι στην 5η που οδηγεί στην Ευρώπη.

«Αν σε ρωτήσουν τι σπουδάζεις και πεις “βαθμολογία Super League Σουρωτή”, υπάρχει πιθανότητα να βρεις δουλειά σαν λογιστής. Αν μάλιστα βγάλεις άκρη από τις τέσσερις διαφορετικές εκδοχές που δίνουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ και ΠΑΟ, τότε… προσλαμβάνεσαι αμέσως», προσθέτει στην εισαγωγή του σχετικού άρθρου ο συντάκτης του Αντώνης Τσακαλέας, προαναγγέλοντας και τις απαραίτητες φωτογραφίες!

Βέβαια αυτό που σε κάθε περίπτωση μετρά είναι όσα αναγράφει η ίδια η Super League στην ιστοσελίδα της και ενώ αναμένουμε την τελεσιδικία των όποιων δικαστικών αποφάσεων έχουν απομείνει. Αναφορικά με την ίδια την Ξάνθη, δεν εντοπίσαμε κάπου στην ιστοσελίδα της την βαθμολογία της Super League για να διαπιστώσουμε με ποια από τις τέσσερις ομάδες συντάσσεται σε αυτόν τον τομέα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Αυτή η βαθμολογία έχει συνταχθεί με βάση την τελεσίδικη απόφαση για την τύχη των αναμετρήσεων Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, και την πρωτόδικη απόφαση της τύχης της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Αυτή έχει συνταχθεί με βάση την τελεσίδικη απόφαση για την τύχη της αναμέτρησηςΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, χωρίς να λαμβάνονται υπ’ όψιν οι όποιες αποφάσεις έχουν προκύψει για τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και Ολυμπιακός – ΑΕΚ, αλλά με βάσητο σκορ που έχει καταγραφεί στο φύλλο αγώνα των δυο αναμετρήσεων.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Βαθμολογία τρίτη! Αυτή έχει συνταχθεί με βάση την τελεσίδικη απόφαση για την τύχη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, και χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψιν ούτε η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ούτε οι δικαστικές αποφάσεις για την τύχη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Εδώ βλέπετε τη μόνη βαθμολογία που στέλνει την Ξάνθη εκτός Ευρώπης, μια θέση πιο κάτω από την 5η θέση όπου πραγματικά βρίσκεται. Γιατί; Επειδή αυτή η βαθμολογία έχει συνταχθεί με βάση όσα έγιναν μέχρι την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς έκτοτε δεν έχει ανανεωθεί για τις επόμενες πέντε αγωνιστικές. Κάτι που ίσως να έχει να κάνει με τις υπαλληλικές ανακατατάξεις και ελλείψεις στην «πράσινη» ΠΑΕ.