Super League: Μυστήριο με τον παίκτη του οποίου αλλοίωσε τα χαρακτηριστικά η επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης

 

Η ενημέρωση της Ξάνθης για την προπόνηση της ομάδας την Πέμπτη ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα συνοδεύθηκε από μια φωτογραφία που προκάλεσε περισσότερες συζητήσεις σε σχέση με τις ειδήσεις που μετέφερε το δελτίο Τύπου.

Στην φωτογραφία υπάρχει μια φάση από προπόνηση της Ξάνθης με τον αρχηγό Κώστα Φλίσκα σε πρώτο πλάνο αριστερά, από την οποία ωστόσο έχουν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά του προσώπου ενός παίκτη, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς. Ο λόγος για τον ψηλό κύριο πίσω δεξιά, που έτσι δεν μπορεί να καταστεί ευδιάκριτο ποιος είναι.

Μετά κόπων και βασάνων διακρίνεται ο αριθμός 22, νούμερο ωστόσο που δεν έχει κανείς παίκτης στη μεγάλη ομάδα. Αμέσως άρχισαν να ακούγονται σενάρια. Είναι κάποιος παίκτης που δοκιμάζεται αυτές τις μέρες με την Ξάνθη; Θα μπορούσε αλλά δύσκολο τέτοια εποχή με όλα τα σημαντικά πρωταθλήματα να είναι στα τελειώματά τους.

Άλλοι λένε ότι θα μπορούσε να είναι κάποιος νεαρός παίκτης από την Κ20 που ενδεχομένως δεν έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Επίσης, υπάρχει φυσικά και το (απειροελάχιστον πάντως) ενδεχόμενο η φωτογραφία να μην είναι από τη σημερινή προπόνηση αλλά από παλαιότερη και επειδή ο παίκτης έχει αποχωρήσει  πλέον, για αυτό να κρύβονται τα χαρακτηριστικά του.

Σε κάθε περίπτωση η επιλογή της επίσημης Ξάνθης να βάλει στην ιστοσελίδα της μια φωτογραφία όπου επίτηδες φαίνεται ότι έχει αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά ενός παίκτη της στην προπόνηση προκαλεί σχόλια και απορίες. Για τον απλούστατο λόγο ότι αν έπρεπε να κρυφτεί κάτι, τότε πολύ απλά αντί να αλλοιώνονται χαρακτηριστικά, μπορούσε να μην δημοσιευθεί αυτή η φωτογραφία στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και να επιλεγεί μια άλλη.