Επιτυχίες του Θράκα Ιππέα στα 100 χιλιόμετρα της Ιερισσού Χαλκιδικής

 

Διαρκείς επιθέσεις, έντονες εναλλαγές ρυθμού, συνεχές κυνηγητό της πρώτης θέσης, δυνατές ανηφορο-κατηφόρες, ατέλειωτες ευθείες ήταν τα κύρια σημεία της διαδρομής των 100 χλμ στην Ιερισσό Χαλκιδικής.

Άτυχες στιγμές πτώσεων και με τον νικητή να κρίνεται στο σπριντ στα τελευταία μέτρα και την αγωνία στο κατακόρυφο δώσανε τη τελική πινελιά στην άγρια ομορφιά που χαρακτηρίζει το άθλημα της ποδηλασίας.

Για τους αθλητές του Θράκα Ιππέα χάθηκε η πρώτη θέση στις λεπτομέρειες, όχι άδικα όμως, όπως αναφέρει ο κομοτηναίικος σύλλογος, αφού η δυνατή ομάδα 1000 Dentra Cycling Team κατάφερε να οδηγήσει τον ικανότατο αθλητή της Κώστα Κωνσταντινίδη στη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Chapeau !

Η 2η, 3η, 5η και 6η θέση που κατέλαβαν οι Θράκες Ιππείς αποδεικνύει τη δύναμη της προσπάθειας, το φιλότιμο του αγώνα και το ομαδικό πνεύμα που διακατέχει τους αθλητές του ποδηλατικού συλλόγου της Ροδόπης.

“Ο Θράκας Ιππέας ευχαριστεί θερμά τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ΕΠΣΜΑΘ, τους εθελοντές και όλους όσους συμμετείχαν στην άψογη διεξαγωγή του αγώνα”, αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του στο facebook ο σύλλογος της Κομοτηνής..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here