Ζήτησε συγνώμη ο Κούγιας για το λάθος στο όνομα του Κούκλατζη με δήλωση-έπος που… είχε επίσης λάθος στο όνομα του Εβρίτη λοχία

 

Επική ήταν η δήλωση του Αλέξη Κούγια, για το λάθος που έγινε στην φανέλα της ΑΕΛ όπου ανέγραφε λάθος το επίθετο του Εβρίτη λοχία Κούκλατζη που κρατείται στις τούρκικες φυλακές της Αδριανούπολης.

Το λάθος έγινε αντιληπτό από τα ΜΜΕ που την ίδια στιγμή που εξήραν την πρωτοβουλία, σχολίασαν και την γκάφα κάνοντας έξαλλο τον Κούγια με τους συνεργάτες του. Μάλιστα, ο Κούγιας προέβη σε μια γραπτή δήλωση όπου όμως πάλι υπήρχε λάθος.

Αναλυτικά, τα όσα  έγραψε ο Αλέξης Κούγιας: «Θέλω να ζητήσω προσωπική συγγνώμη από αυτό το ηρωικό λεβεντόπαιδο, τον Επιλοχία Κουκλατζή, γιατί οι άχρηστοι συνεργάτες μου και ο άχρηστος τυπογράφος στη Λάρισα έγραψαν λάθος το όνομα του στη φανέλα μας.

Θέλω να δώσω μια υπόσχεση: Εγώ στην ΑΕΛ θα τα διορθώσω όλα, γιατί αυτό αξίζουν οι οπαδοί μας και η ιστορία μας».

Όπως γίνεται αντιληπτό, ακόμα και στην γραπτή αυτή δήλωση, η οποία διακινήθηκε έτσι από την ΠΑΕ ΑΕΛ, υπάρχει λάθος, αφού αφενός ο σωστός τονισμός στο επώνυμο είναι Κούκλατζης στην προπαραλήγουσα και όχι Κουκλατζής στη λήγουσα, αφετέρου ο νεαρός Εβρίτης είναι λοχίας και όχι επιλοχίας.

Πάντως, όποιος δει αυτήν την ώρα την ιστοσελίδα της ΑΕΛ θα διαπιστώσει ότι το όνομα και ο βαθμός του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη αναγράφονται ορθά. Το ίντερνετ προσφέρει τέτοιες δυνατότητες άμεσων διορθώσεων, σε αντίθεση με αυτό που τυπώνεται και δεν διορθώνεται εύκολα….