LIVE από την Ελευθερούπολη για το Regions’ Cup: ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Θράκης 1-1 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS σε απευθείας μετάδοση την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στη Μεικτή Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Θράκης και αυτήν  της ΕΠΣ Μακεδονίας για την πρώτη αγωνιστική του Βορείου Ομίλου του Regions’ Cup.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την δυνατότητα να πληροφορηθείτε για την εξέλιξη στον αγώνα της ΕΠΣ  Θράκης και της ΕΠΣ Μακεδονίας για την πρώτη αγωνιστική του Βορείου Ομίλου του Regions’ Cup.

Ωρα 15:05  Ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά στην Ελευθερούπολη, παρόλο που είχε υπάρξει αίτημα χθες να πάει στο Κοκκινόχωμα, καθώς το γήπεδο αυτό δεν ήταν σε καλύτερη κατάσταση από αυτό του τοπικού Ορφέα.

Ωρα 15:09  Την διοργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει η ΕΠΣ Καβάλας και σε αυτό το γήπεδο θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση της ΕΠΣ Μακεδονίας με την ΕΠΣ Ξάνθης σε δύο εβδομάδες για την 2η αγωνιστική

Ώρα 15:15 Χορηγός της μετάδοσης είναι το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 15:19 Πολύτιμη η συμβολή στην μετάδοση είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 15:26 Xορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 15:31 Θυμίζουμε ότι χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειεςκάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 15:35 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα η εταιρεία Μιχάλης Καβούκης και ΣΙΑ ΕΕ που ιδρύθηκε το 1970 και εδρεύει στο 6ο χιλιόμετρο Καβάλας – Ξάνθης. Η Kavoukis Tires and Tools ειδικεύεται στην εμπορία μηχανημάτων κήπου και αγροκτήματος, βιομηχανικά εργαλεία χειρός και ηλεκτρικών εργαλείων για το σπίτι, εξαρτημάτων, αξεσουάρ και κάθε λογής ανταλλακτικών. Πλέον με το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να κάνετε ασφαλείς συναλλαγές πληρώνοντας και ως σε έξι άτοκες δόσεις και με δωρεάν τη μεταφορά στον χώρο σας σε επιλεγμένα προϊόντα. Περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:41  Τέλος,  χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι και οι Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας. Ελάτε να απολαύσετε την ομορφιά της άγριας φύσης, του αρχαιολογικού χώρου και την απέραντη θέα στο Θρακικό Πέλαγος, σε μια κατασκήνωση όπου οι αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες έχουν μεγάλη ποικιλία, ώστε να καλύπτουν τα ενδιαφέροντα όλων των παιδιών. Η κατασκήνωση είναι συμβεβλημένη με όλα τα ασσφαλιστικά ταμεία και ΟΑΕΔ. Μπορείτε να αναζητείστε περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2531 028777 και 6932 416612, στην ιστοσελίδα των Πέτρινων Κατασκηνώσεων Μαρώνειας με ένα κλικ ΕΔΩ, ενώ πάντα ένας τρόπος επικοινωνίας είναι και μέσω facebook με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:44 Η ενδεκάδα για τον Σπύρο Κουτσογιάννη και την ΕΠΣ Θράκης: Κορωνακης, Φαρμάκης, Χαρλατάμης, Σιδηροπουλος, Αγγελης, Γαιδας, Κοισης, Βελή Χακαν,, Αμέτ Ερκάν, Βάσκος και Αντωνιάδης.

Ωρα 15:46  Στον πάγκο κάθονται οι Μουραριδης, Σταμπολης, Παπαρούνας, Βασιλείου, Καραθανασης, Καμζέλας και Αλεξακουδης

Ωρα 15:49  Πάμε να δούμε την σύνθεση της ΕΠΣ Μακεδονίας. Ξεκινά με τους Ιβανούδη, Ντέρσι, Κυριακίδη, Ξανθόπουλο, Τραχανά, Ταραμα, Ντόκου, Παραστρατίδη, Μαραντίδη, Μανιο, και Κωνσταντίνου.

Ωρα 15:51  Στον πάγκο των τυπικά γηπεδούχων κάθονται οι Χατζοπουλος, Ασλανίδης, Δούκας, Σταυρίδης, Αλεξόπουλος, Μαυρίδης και Παπακωνσταντίνου.

Ωρα 15:55  Διαιτητής ο Ψωμόπουλος της ΕΠΣ Καβάλας με βοιηθούς τους Δερμεζη και Καρασαβαϊδη

Ωρα 15:58  Τώρα η είσοδος των ομάδων, πάμε σε περιγραφή

1′ Εναρξη του αγώνα

10′  Παιχνίδι κέντρου στο πρώτο δεκάλεπτο χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, καλά δείχνει να στέκεται η ΕΠΣ Θράκης

15′  Συμπληρώθηκε ένα τέταρτο στο παιχνίδι, κάπως πιο δραστήρια η ΕΠΣ Θράκης αλλά χωρίς την σημαντική ευκαιρία μέχρι στιγμής στο παιχνίδι

18′ Γκολ για την ΕΠΣ Μακεδονίας. Τραγικό λάθος από Αγγελη με Κορωνακη, το εκμεταλλεύεται ο Κωνσταντίνου και ανοίγει το σκορ. ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Θράκης 1-0

25′  Πιέζει προσπαθώντας να ξεπεράσει το σοκ του γκολ η ΕΠΣ Θράκης αλλά χωρίς αποτέλεσμα

35′  Δέκα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου η ΕΠΣ Θράκης έχει την κατοχή, πιέζει τον αντίπαλο, δημιουργεί υποψίες ευκαιριών αλλά παραμένει πίσω στο σκορ

45′ Παίζουμε καθυστερήσεις πλέον στο πρώτο ημίχρονο, δεν θα αργήσει να στείλει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια ο διαιτητής

45+2′  Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Μπροστά στο σκορ η ΕΠΣ Μακεδονίας, αλλά φλύαρη υπεροχή από την ΕΠΣ Θράκης που είχε την ευκαιρία για να ισοφαρίσει και θα έχει 45 λεπτά στη διάθεσή της να το κάνει. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Θράκης 1-0

Ώρα 16:56 Χορηγός της μετάδοσης είναι το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:58 Πολύτιμη η συμβολή στην μετάδοση είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 17:01 Xορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:03 Θυμίζουμε ότι χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειεςκάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 17:05 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα η εταιρεία Μιχάλης Καβούκης και ΣΙΑ ΕΕ που ιδρύθηκε το 1970 και εδρεύει στο 6ο χιλιόμετρο Καβάλας – Ξάνθης. Η Kavoukis Tires and Tools ειδικεύεται στην εμπορία μηχανημάτων κήπου και αγροκτήματος, βιομηχανικά εργαλεία χειρός και ηλεκτρικών εργαλείων για το σπίτι, εξαρτημάτων, αξεσουάρ και κάθε λογής ανταλλακτικών. Πλέον με το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να κάνετε ασφαλείς συναλλαγές πληρώνοντας και ως σε έξι άτοκες δόσεις και με δωρεάν τη μεταφορά στον χώρο σας σε επιλεγμένα προϊόντα. Περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 17:08  Τέλος,  χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι και οι Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας. Ελάτε να απολαύσετε την ομορφιά της άγριας φύσης, του αρχαιολογικού χώρου και την απέραντη θέα στο Θρακικό Πέλαγος, σε μια κατασκήνωση όπου οι αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες έχουν μεγάλη ποικιλία, ώστε να καλύπτουν τα ενδιαφέροντα όλων των παιδιών. Η κατασκήνωση είναι συμβεβλημένη με όλα τα ασσφαλιστικά ταμεία και ΟΑΕΔ. Μπορείτε να αναζητείστε περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2531 028777 και 6932 416612, στην ιστοσελίδα των Πέτρινων Κατασκηνώσεων Μαρώνειας με ένα κλικ ΕΔΩ, ενώ πάντα ένας τρόπος επικοινωνίας είναι και μέσω facebook με ένα κλικ ΕΔΩ.

46′  Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου με μια αλλαγή για την ΕΠΣ Θράκης. Μέσα ο Μουρατίδης, έξω ο Κοισης, ο σκόρερ του τέρματος στις καθυστερήσεις που έστειλε εδώ τη Μεικτή Ροδόπης στο νοκ άουτ με την Δράμα

57′ Δευτερη αλλαγή για την ΕΠΣ Θράκης. Ο Καμζελας μπαίνει στη θέση του Βελή Χακάν.

59′ Αλλαγή πρώτη και για την ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο Παπακωνσταντινου στη θεση του Μαραντιδη

67′  Κόκκινη κάρτα στον Φαρμάκη. Δεύτερη κίτρινη για την ακρίβεια. Με 10 παίκτες θα συνεχίσει η ΕΠΣ Θράκης που είναι και πίσω στο σκορ.

70′ Εικοσι λεπτά πριν το τέλος, δύσκολα πλέον τα πράγματα για την ΕΠΣ Θράκης και ενώ το παιχνπίδι έχει γίνει αρκετά σκληρό.

78′ Τρίτη αλλαγή για την ομάδα της Θράκης. Εξω ο Αμετ Ερκάν και μπάινει ο Καραθανάσης

80′  Δέκα λεπτά πλέον για την ολοκλήρωση του αγώνα, πάντα κοντά σε μια πολύτιμη και επαγγελματική νίκη η ΕΠΣ Μακεδονίας

82′ Πέναλτι για την ΕΠΣ Θράκης. Το κερδίζει ο Βάσκος.

83′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ για την ΕΠΣ Θράκης. Σκόρερ ο Βάσκος, που κέρδισε και το πέναλτι. Ισοδαρίζει με 10 η ομάδα της Ροδόπης. ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Θράκης 1-1

90′ Στο κατακόρυφο η αγωνία καθώς μπαίνουμε στις καθυστερήσεις

90+3′  Τέλος του αγώνα. Πολύτιμος βαθμός για την ΕΠΣ Θράκης με τον Βάσκο να ισοφαρίζει λίγο πριν το τέλος, αν και έπαιζε η ομάδα με παίκτη λιγότερο. Τελικό αποτέλεσμα: ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Θράκης 1-1