ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Αιφνιδιαστικό διαζύγιο του Λεύκιππου Ξάνθης με τον Μίλαν Ψάλτου

 

Χωρίζουν οι δρόμοι του Μίλαν Ψάλτου με τον Λεύκιππο Ξάνθης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThrakiSportS. Μάλιστα δεν αποκλείεται το διαζύγιο να ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες ώρες.

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί πολλά ερωτηματικά, καθώς έρχεται σε μια χρονική συγκυρία που ο Λεύκιππος έχοντας εξασφαλίσει τον τίτλο του κυπέλλου και την πρωτιά στον ανατολικό όμιλο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, προετοιμάζεται για τα πλέι οφ που θα κρίνουν και όλη τη χρονιά, αφού από αυτά θα φανεί αν ανέβει στη Γ’ Εθνική οπότε και θα κριθεί επιτυχημένη.

Πολλές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αφού πρόκειται για πληροφορίες των τελευταίων ωρών, ωστόσο υψηλόβαθμος παράγοντας του Λέυκιππο Ξάνθης στον οποίο απευθύνθηκε το ThrakiSportS επιβεβαίωσε ότι ο Μίλαν Ψάλτου δεν ανήκει πλέον στον σύλλογο επιβεβαιώνοντας το διαζύγιο, χωρίς να θέλει να πει περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες.

Ο Μίλαν Ψάλτου πέρα από την ιδιότητα ως βασικός παίκτης στην ανδρική ομάδα, είχε και ρόλο προπονητή στις ακαδημίες και αποτελούσε από τα μεγαλύτερα ονόματα πάνω στα οποία είχε επενδύσει ο σύλλογος της Ξάνθης, ενώ λέγεται ότι είχε παίξει ρόλο και στην αδελφοποίηση με την Παρτιζάν Βελιγραδίου και την διεξαγωγή του διεθνούς τουρνουά στις αρχές της χρονιάς.