Σκοράρουν ασταμάτητα στην ΕΠΣ Καβάλας οι Τσανακτσόγλου και ο … “πρωταθλητής” Γιώργος Κριεζής που πέτυχε χατ τρικ

 

Μια ακόμη νίκη που την φέρνει στην κορυφή της ΕΠΣ Καβάλας πέτυχε ο Κεραυνός Πέρνης των αρκετών Ξανθιωτών επικρατώντας του Εθνικού Ν. Καρυας με 3-2 με τον Γιώργο Κριεζή να πετυχαίνει χατ τρικ.

Από την ομάδα του Εθνικού που βρισκεται κατω από την ζώνη του υποβιβασμού με 26 βαθμούς, μείωσε σε 3-2 ο Τολής Τσανακτσογλου με το εβδομο τερμα του από τον Φεβρουάριο που αποχώρησε από τον Νέστο Χρυσούπολης, ενώ η ομάδα της Πέρνης έχει 62 βαθμούς έναντι 60 της ΑΕΚ Καβάλας και μόνο με θαυμα θα χασει το πρωταθλημα αφου την επόμενη εβδομαδα θα παρει τριποντο ανευ αγώνα με τον Ηρακλή Καβάλας και με ισοπαλία εντός εδρας στο φιναλε του πρωταθλήματος με την αδιαφορη Δόξα Θεολόγου καθαρίζει τον τιτλο.

Το ημίχρονο έληξε με 2-0 με δύο γκολ του Κριεζή με τον Ξανθιωτη πρωην επιθετικο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Ηρακλή Ζυγού στο ξεκίνημα της επανάληψης, να πετυχαινει το χατ τρικ και το ενατο τερμα του στο πρωταθλημα της ΕΠΣ Καβαλας και το 17ο φετινό του αφού είχε και 8 στην ΕΠΣ Ξάνθης, και πλεον ειναι 2ος σκορερ της ομαδας πίσω από το αρχισκορερ του πρωταθλήματος Κώστα Χαλπέτη που έχει 20 γκολ.

Στην «Ρίβερ Πλέιτ» της ΕΠΣ Καβάλας λόγω ότι φορά την φανέλα της δημοφιλούς ομάδας από την Αργεντινή, και ομαδα των πολλών Ξανθιωτών βασικοι στον αγώνα ξεκίνησαν οι πρωην του Άρη Αβάτου Τάσο Δεσύλλας (5 τερματα πρωταθλημα), Σουκρήογλου Σουκρή, οι πρώην παίκτες των ακαδημιών του ΑΟΞ Μάκης Προύντζος και Φάνης Τζιβανόπουλος (4 τερματα), ο πρωην παίκτης της Δόξας Σώστη Κώστας Μπανάσας, ενω ως αλλαγή μπήκε ο πρώην του Αρη Πετεινού Χρήστος Καρύδης. Δεν αγωνίστηκαν ο Δημήτρης Γιουργούσης και ο Σίμος Παπαστεργίου.