ΕΠΣ Έβρου: Την Τετάρτη το εξ αναβολής Καστανιές-Φέρες μετά από τρεις αναβολές και άλλα πέντε ματς! Το πρόγραμμα της εμβόλιμης αγωνιστικής…

 

Για το απόγευμα της Τετάρτης (17/4) ορίστηκε το κρίσιμο εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στον Αρδα Καστανεών και την Θράκη Φερών, που έχει περάσει από σαράντα κύματα και έχει αναβληθεί ως τώρα τρεις φορές λόγω κακοκαιρίας.

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου αν και υπάρχουν τρία παιχνίδια της Α’ Κατηγορίας που εκκρεμούν, έκρινε ότι το συγκεκριμένο πρέπει να διεξαχθεί άμεσα, από την στιγμή κιόλας που η Θράκη Φερών αποκλείστηκε από τη συνέχεια στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος την περασμένη εβδομάδα.

Το ματς έχει σημασία, καθώς με ενδεχόμενη νίκη της φιλοξενούμενης Θράκης Φερών στις Καστανιές, θα περάσει μπροστά στην βαθμολογία και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος ενώ την προσεχή παίζουν μεταξύ τους οι νυν πρωτοπόροι Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Ορέστης Ορεστιάδας.

Βέβαια, η Θράκη Φερών δεν έχει ακόμα κάνει το ρεπό της. Αν νικήσει θα βρεθεί δυο βαθμούς πάνω από Ορέστη και Εθνικό με ένα ματς περισσότερο, ενώ αν έρθει ισόπαλη τότε θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία ενόψει του μεγάλου ντέρμπι. Το αποτέλεσμα λοιπόν του εξαναβολής αγώνα κρίνει πολλά στην υπόθεση τίτλος και για αυτό η ΕΠΣ Έβρου όρισε άμεσα το ματς για αυτήν την Τετάρτη.

Πέρα όμως αό την αναμέτρηση στο γήπεδο των Καστανεών, υπάρχουν και πέντε προγραμματισμένοι αγώνες στο πλαίσιο της εμβόλιμης 22ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, που επίσης δεν έχει πολύ νόημα αφού ήδη από το Σάββατο η ΑΕΚ Έβρου πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου. Συνοπτικά το πρόγραμμα των αγώνων της Τετάρτης:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ – ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ (Τετάρτη 18/4, Ωρα 17:15)

Γήπεδο Καστανεών: Αρδας Καστανεών – Θράκη Φερών

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ – ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Τετάρτη 18/4, Ωρα 16:30)

Γήπεδο Μ. Αετών: ΑΟ Μάκρης – ΑΟ Δορίσκου
Γήπεδο Άβαντα: Ατρόμητος Άβαντα – ΑΕΚ Έβρου
Γήπεδο Χιλής: ΑΕ Νέας Χιλής – Εθνικός Αλεξανδρούπολης Β’
Γήπεδο Αρίστεινου: ΑΟ Αρίστεινου – Φουρτούνα Αλεξανδρούπολης
Γήπεδο Αρδανίου: Ασπίδα Βρυσούλας – ΑΟ Μαΐστρου

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Β’ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ