Ευχές σε Αρίωνα, Λεύκιππο και Ασπίδα από το Πρωτάθλημα Πολιτιστικών Συλλόγων Ξάνθης

 

Συγχαρητήρια και ευχές μοίρασε η Οργανωτική Επιτροπή του Πρωταθλήματος Πολιτιστικών Συλλόγων Μάσκετ Ξάνθης, στις τρεις μεγάλες μπασκετικές ομάδες της πολής, τον Αρίωνα, τον Λεύκιππο και την Ασπίδα.

Συγκεκριμένα συνεχάρη την Ασπίδα για την πολυετή παρουσία της στις Εθνικές Κατηγορίες, τον Λεύκιππο για την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και τον Αρίωνα για την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Οργανωτική ομάδα του πρωταθλήματος Πολιτιστικών Συλλόγων Ξάνθης συγχαίρει την Διοίκηση, τους προπονητές καθώς και τους αθλητές του Αρίωνα Ξάνθης για την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων.

Η κατάκτηση του κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ από τον Λεύκιππο Ξάνθης πριν από λίγες εβδομάδες σε συνδυασμό με την πολυετή παρουσία της Ασπίδας Ξάνθης στις Εθνικές κατηγορίες αποδεικνύει ότι το μπάσκετ στην πόλη μας κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα.

Ευχόμαστε το τέλος της αγωνιστικής περιόδου να βρει όλες τις ομάδες μας να έχουν πετύχει τους στόχους που έχουν θέσει και η επόμενη χρονιά να τους βρει ακόμη πιο ψηλά.»