Δημοσίευματα για επιστροφή του Δημήτρη Γούτα στη Super League αλλά όχι για την Ξάνθη ούτε για τον Ολυμπιακό

 

Άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα δημοσιεύματα για την τύχη του Δημήτρη Γούτα μετά το καλοκαίρι καθώς ο δανεισμός του 24χρονου θασίτη σέντερ μπακ στην Σιντ Τρούιντεν λήγει το καλοκαίρι και κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι ότι θα συνεχίσει στο Βέλγιο.

Ο πρώην αμυντικός της Ξάνθης ανήκει στον Ολυμπιακό και έχει συμβόλαιο με τους πειραιώτες μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο είναι πιθανό το φετινό καλοκαίρι να δοθεί εκ νέου δανεικός από τον Ολυμπιακό, ανάλογα βέβαια και με τις προθέσεις του νέου προπονητή.

Λέγεται λοιπόν, σύμφωνα και με το metrosport,  ότι ήδη ο Γούτας βρίσκεται στο μπλοκάκι των ανθρώπων του Άρη που όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια της Super League μετά από χρόνια απουσίας σε Γ’ Εθνική και Football League.

Δεν αποκλείεται λοιπόν με την επιστροφή του στην Ελλάδα, οι ιθύνοντες του Άρη να κινηθούν προς την πλευρά του Ολυμπιακού και φυσικά του παίκτη και να ζητήσουν να συνεχίσει σε αυτούς την καριέρα του.

Πάντως ο ίδιος ο Δημήτρης Γούτας έχει δηλώσει ότι προτιμά να εργαστεί στο εξωτερικό και τη νέα σεζόν, που οι συνθήκες είναι καλύτερες και το πρωτάθλημα πιο προηγμένο και αν μπορέσει να εξελιχθεί, να κάνει στη συνέχεια από εκεί το μεγάλο άλμα…