ΕΠΣ Θράκης: Ο «Γκογκογκόλ» αποτελείωσε τις “φανέλες” του Πανθρακικού και έδωσε προβάδισμα τίτλου στο Κοπτερό!

 

Μεγαλο παιχνίδι παρουσία αρκετών φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρου κυρίως των γηπεδούχων εγινε στο Κοπτερό, όπου η γηπεδούχος Βιστωνίδα που ήταν και το φαβορί επικράτησε στο ντέρμπι κορυφης του Πανθρακικού με 3-1 και εξασφαλισε κατα 99% τον τίτλο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν γρηγορα με κεφαλια του Δημήτρη Γκόγκου και παρά την απώλεια με τον τραυματισμό του πρώτου σκόρερ τους Γκιρετλή (φώτο αγώνα {Περισκόπιο) που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο και πήγε αργότερα στο νοσοκομείο (εκτός για 15 ημέρες), παρα την ισοφαριση του νεοεισερχόντα Γρηγοριάδη στο 54′ με απ’ ευθείας φαουλ  αντεδρασαν και πήραν την ιστορική για αυτούς νίκη.

Αρχικά λίγα λεπτά αργότερα στο 59′ εκαναν το 2-1 με κοντινη προβολή του Ντουμπαν Οζαν που εντελώς αμαρκαριστος βρηκε κοιμώμενους τους αμυντικός και νικησε τον καλό και πάλι Ματθαιου, με τον Γκογκογκολ να διαμορφώνει λίγο αργότερα με το 16ο φετινό τερμα το τελικό 3-1 και να ανεβαζει την διαφορα στο +4 από τον Πανθρακικό, που αν και αυτός θα ανέβει κατηγορία μόνο θλίψη προκαλεί η παρουσία του στην β’ ερασιτεχνική. Μόνο το γεγονός οτι πριν 2 χρόνια τετοια εποχή ο Πάνθραξ επαιζε Α’ Εθνική και τις δυο ομαδες τις χωριζαν 6 κατηγορίες το τελικό 3-1 λεει πολλά…