LIVE από τα γήπεδα της Ροδόπης: Τα πλέι οφ και πλέι άουτ της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης

 

Παρακολουθήστε μέσα από το ThrakiSportS και τα γήπεδα της Ροδόπης την εξέλιξη σε όλους τους αγώνες των πλέι οφ και πλέι άουτ της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Καλησπέρα σας! Από αυτή την ανάρτηση και για το επόμενο τρίωρο περίπου, θα μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη στα παιχνίδια των πλέι οφ και πλέι άουτ της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Ώρα 15:15 Πάμε να δούμε σιγά σιγά και τους χορηγούς της σημερινής μετάδοσης.

Ώρα 15:20 Πρώτος χορηγός της μετάδοσης είναι η τοπική εφημερίδα «Περισκόπιο», η οποία κυκλοφορεί κάθε Δευτέρα στα περίπτερα της Ροδόπης με εκτενή ρεπορτάζ, από όλα τα σημαντικά πολιτικά και αθλητικά γεγονότα του Νομού, ενώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας σας ενημερώνει μέσα από τη σελίδα της στο facebook (την οποία μπορείτε να δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 15:32  Πολύτιμη η συμβολή στην μετάδοση της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 15:44  Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 15:55 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:05 Να θυμίζουμε και τα παιχνίδια αυτής της αγωνιστικής. Στα πλέι οφ: Ελπίδα Σαπών – Δόξα Σώστη, Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – ΠΑΟΚ Κοσμίου, Δόξα Γρατινής – Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου, ενώ στα πλέι άουτ: Κομψάτος Πολυάνθου – Αναγέννηση Παγουρίων, ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Ορφέας Ξυλαγανής, ΑΟ Μεσσούνης – Ορφέας Στρύμης

Ώρα 16:10 Πολύ σημαντικά και με αρκετές εκπλήξεις αναμένεται να είναι τα παιχνίδια των πλέι οφ, με δύο εξ’αυτών να είναι κυριολεκτικά «ντέρμπι» και συγκεκριμένα το ματς της Δόξας Γρατινής με τον Μ. Αλέξανδρο Ιάσμου, και το ματς του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Ώρα 16:15 Στο γήπεδο του Κάλχα, η Δόξα Γρατινής ξεκινά το παιχνίδι με τους: Μπουτσακτσή, Μαγκούτα, Λεγάτο, Ζουμπιάδη, Τάτσιο, Καμζέλα, Πασχάλη, Κακουλίδη, Μπόζη, Κυριακόπουλο, Σεφκέτ.

Ώρα 16:18 Από την άλλη ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου ξεκινά το ματς με τη Γρατινή με τους: Παπουτσίδη, Φουρκάν, Αμοιρόπουλο, Ντεμιρτζίδη, Λειβαδιώτη, Κλή, Παπαρούνα, Γιαννακιτζίδη, Βιόπουλο, Αντωνιάδη, Ρομπέρ.

Ώρα 16:31 Σέντρα στα παιχνίδια!

Ώρα 16:35 Μπήκε καλά η Γρατινή στο γήπεδο του Κάλχα, και απειλεί πρώτη με ένα σουτ Σεφκέτ Σελήμ που φεύγει τελικά μόλις άουτ.

Ώρα 16:45 Με τη συμπλήρωση σχεδόν του πρώτου δεκαπεντάλεπτου, το σκορ σε όλα τα γήπεδα παραμένει 0-0, και στα περισσότερα χωρίς κάποια ουσιαστική φάση έως τώρα.

Ώρα 16:49 Έχει ανεβεί κάπως ο Ίασμος και έχοντας την υπεροχή στην κατοχή και την κυκλοφορία προσπαθεί να πατήσει την περιοχή της Γρατινής για να απειλήσει.

Ώρα 16:53 Πολύ καλη ευκαιρία στο γήπεδο του Κάλχα, όπου ο Κλης μετά από κόντρα της μπάλας στον ρέφερι Κακουλίδη, βγήκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά αστόχησε.

Ώρα 16:57 Γκολ στο γήπεδο του Μεσοχωρίου! Αυτογκόλ για την ακρίβεια για τον ΑΟ Μεσσούνης, από τον Τζακόπ στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης. ΑΟ Μεσσούνης – Ορφέας Στρύμης 0-1!

Ώρα 17:02 Μόλις ένα τέρμα έχει επιτευχθεί έως τώρα στα παιχνίδια!

Ώρα 17:08 Καλύτερη η Δόξα Σώστη από την γηπεδούχο Ελπίδα Σαπών, στο πρώτο μισάωρο, αφού έχει χάσει και τρεις μεγάλες ευκαιρίες έως τώρα για να προηγηθεί.

Ώρα 17:12 Οδεύουμε προς τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου των παιχνιδιών σε πλέι οφ και πλέι άουτ, αλλά το μόνο τέρμα που έχει επιτευχθεί έως τώρα είναι αυτό στο γήπεδο του Μεσοχωρίου.

Ώρα 17:17 Τέλος του ημιχρόνου στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης, με το ισόπαλο 0-0 ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Κομοτηνής και Ορφέα Ξυλαγανής!

Ώρα 17:20 Τέλος του ημιχρόνου και στα υπόλοιπα γήπεδα! Όλα μηδέν! Φαίνεται πως το αρνί έπεσε βαρύ στους παίκτες των ομάδων…

Ώρα 17:21 Πρώτος χορηγός της μετάδοσης είναι η τοπική εφημερίδα «Περισκόπιο», η οποία κυκλοφορεί κάθε Δευτέρα στα περίπτερα της Ροδόπης με εκτενή ρεπορτάζ, από όλα τα σημαντικά πολιτικά και αθλητικά γεγονότα του Νομού, ενώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας σας ενημερώνει μέσα από τη σελίδα της στο facebook (την οποία μπορείτε να δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 17:23  Πολύτιμη η συμβολή στην μετάδοση της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 17:26  Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:30 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 17:32 Πάμε να δούμε και συγκεντρωτικά τα σκορ όλων των αγώνων στο ημίχρονο.

Για τα πλέι οφ: Ελπίδα Σαπών – Δόξα Σώστη 0-0

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-0

Δόξα Γρατινής – Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου 0-0

Για τα πλέι άουτ: Κομψάτος Πολυάνθου – Αναγέννηση Παγουρίων 0-0

ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Ορφέας Ξυλαγανής 0-0

ΑΟ Μεσσούνης – Ορφέας Στρύμης 0-1

Ώρα 17:33 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στις αναμετρήσεις!

Ώρα 17:39 Γκολ για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου στο γήπεδο των Αγ. Θεόδωρων! Σκόρερ για την ομάδα του Κοσμίου χρίστηκε στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ρουμπιές. Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων – ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-1!

Ώρα 17:48 Δεύτερο γκολ στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων! Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων με μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και σκόρερ πάλι τον Ρουμπιέ. Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων – ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-2!

Ώρα 17:51 Γκολ στις Σάπες! Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Αμέτ Ερκάν, ευστοχεί από τα 11 βήματα και βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Ελπίδα Σαπών – Δόξα Σώστη 1-0!

Ώρα 17:53 Δεύτερο γκολ στο Μεσοχώρι! Ο Ορφέας Στρύμης παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ του Χαλβατζή και κάνει σημαντικό βήμα παραμονής. ΑΟ Μεσσούνης – Ορφέας Στρύμης 0-2!

Ώρα 17:57 Γκολ και στο γήπεδο του Μίσχου! Η Αναγέννηση Παγουρίων παίρνει προβάδισμα στο σκορ. Κομψάτος Πολυάνθου – Αναγέννηση Παγουρίων 0-1!

Ώρα 18:00 Ας κάνουμε και μια ανακεφαλαίωση των σκορ των αγώνων έως τώρα.

Για τα πλέι οφ: Ελπίδα Σαπών – Δόξα Σώστη 1-0 (64′ Αμέτ Ερκάν)

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-2 (50′, 59′ Ρουμπιές)

Δόξα Γρατινής – Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου 0-0

Για τα πλέι άουτ: Κομψάτος Πολυάνθου – Αναγέννηση Παγουρίων 0-1

ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Ορφέας Ξυλαγανής 0-0

ΑΟ Μεσσούνης – Ορφέας Στρύμης 0-1 (20′ Τζακόπ αυτ., 65′ Χαλβατζής)

Ώρα 18:09 Γκολ στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης! Ο Αμέτ Ονούρ ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης. ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Ορφέας Ξυλαγανής 1-0!

Ώρα 18:14 Παραμένει το 0-2 για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ζητώντας πέναλτι σε μια φάση πριν από λίγο.

Ώρα 18:17 Νέο γκολ στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης! Ο Ορφέας Ξυλαγανής ισοφαρίζει στο 83′ με τέρμα του Δημόπουλου! ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Ορφέας Ξυλαγανής 1-1!

Ώρα 18:18 Δεύτερο γκολ στις Σάπες για την Ελπίδα! Σκόρερ αυτή τη φορά ο Νεαζή Αλή για τους γηπεδούχους. Ελπίδα Σαπών – Δόξα Σώστη 2-0!

Ώρα 18:20 Τέλος του αγώνα στο Μεσοχώρι! Τελικό αποτέλεσμα: ΑΟ Μεσσούνης – Ορφέας Στρύμης 0-2!

Ώρα 18:21 Γκολ στον Μίσχο για τους γηπεδούχους! Ισοφαρίζει ο Κομψάτος Πολυάνθου και παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας. Κομψάτος Πολυάνθου – Αναγέννηση Παγουρίων 1-1!

Ώρα 18:22 Κι άλλο γκολ στο τέλος των αναμετρήσεων, αυτή τη φορά στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης! Ο Ορφέας Ξυλαγανής παίρνει προβάδισμα στο σκορ με σκόρερ τον Ιωάννου. ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Ορφέας Ξυλαγανής 1-2!

Ώρα 18:24 Γκολ στις Σάπες! Πετυχαίνει το γκολ της τιμής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ανδρίκου για την ομάδα του στο 97′. Ελπίδα Σαπών – Δόξα Σώστη 2-1!

Ώρα 18:26 Τέλος και των υπόλοιπων αγώνων! Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες με ένα κλικ ΕΔΩ.