Το αχτύπητο δίδυμο της επιτυχίας! Οι δηλώσεις Τριάντη και Κουτρουλού μετά την κατάκτηση του τίτλου από τη Μεικτή Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης

 

Η ΕΠΣ Ξάνθης πανηγυρίζει την κατάκτηση του πανελλήνιου τίτλου στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικής Παίδων. Τα εύσημα ασφαλώς ανήκουν στα ίδια τα παιδιά, πέρα όμως από αυτά υπάρχει, όπως επισήμανε και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο προπονητής και η διοίκηση που έχουν σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία.

Ιδιαίτερη η χαρά λοιπόν για τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Τριάντη που έχει την ευθύνη για τις μεικτές ομάδες και συνοδεύει τις αποστολές σε όλα τα παιχνίδια, όπου και αν αυτά διεξάγονται – και φυσικά στον αρχιτέκτονα της επιτυχίας, τον ενωσιακό προπονητή Απόστολο Κουτρουλό.

«Η αγωνία μου ήταν μεγάλη, η καρδιά κόντευε να σπάσει. Δεν περιγράφονται εύκολα τα συναισθήματα από την κατάκτηση του τροπαίου και ειδικά με τον δραματικό τρόπο που ήρθε, μόνο μπράβο μπορώ να πω σε όλα τα παιδιά», σχολίαζε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Τριάντης που πάντως έσπευδε να επισημάνει ότι για τον ίδιο δεν είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα: «Πριν δυο χρόνια πάλι στην Κατερίνη είχαμε κατακτήσει το Regions’ Cup. Αποδεικνύεται ιδιαίτερα γούρικη για εμάς αυτή η πόλη. Βέβαια τότε είχαμε συνέχεια στο Σαν Μαρίνο, μακάρι να υπήρχε διεθνής συνέχεια και για αυτά τα παιδιά, αλλά δεν πειράζει, σημασία έχει πως διαθέτουν το ταλέντο για ένα λαμπρό μέλλον για τα ίδια και το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο».

Ο κόουτς της Μεικτής της ΕΠΣ Ξάνθης Απόστολος Κουτρουλός από την πλευρά του, αφού έδωσε συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, που όπως τόνισε απέδειξαν μέσα από τη πορεία τους ότι άξια φτάσανε στον τελικό, σχολίασε για το παιχνίδι: «Θεωρώ ότι ήταν μοιρασμένο, καταφέραμε να προηγηθούμε, αλλά τελικά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το σκορ και οδηγηθήκαμε στα πέναλτι. Εκεί θεωρώ πως ήμασταν ίσως λίγο πιο τυχεροί, αλλά και πιο συνηθισμένοι από τις προηγούμενες φορές και τελικά κερδίσαμε».

Σε ερώτημα αν ξεχώρισε κάποιος παίκτης, σχολίασε μιλώντας στο ThrakiSportS: «Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Χατζής με την απόκρουσή του, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που ευστόχησαν στις εκτελέσεις τους στην διαδικασία της ρώσικης ρουλέτας». Όσο για τα αποθεωτικά λόγια προς το πρόσωπό του από τον αρχηγό της Εθνικής, ο Απόστολος Κουτρουλός ανέφερε: «Επειδή είχα και την τύχη και την χαρά να δουλέψω μαζί με τον Βασίλη, τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια. Για εμένα που τον ξέρω θα μπορούσα να χαρακτηρίσω ότι ήταν αναμενόμενες αυτές οι “δηλώσεις” του. Σε κάθε περίπτωση τον ευχαριστώ πολύ και ελπίζω τα παιδιά που κατέκτησαν τον πανελλήνιο τίτλο να του μοιάσουν, όχι μόνο σαν παίκτες αλλά και σαν χαρακτήρες».