Συγχαρητήρια δήλωση του αρχηγού της Εθνικής Βασίλη Τοροσίδη για τον Κουτρουλό, τα πιτσιρίκια του και συνολικά την ΕΠΣ Ξάνθης

 

Τα συγχαρητήρια του στην πρωταθλήτρια Ελλάδος, Μεικτή Ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης έστειλε με μια ξεχωριστή ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας Βασίλης Τοροσίδης.

Συγκεκριμένα στην δήλωσή του ουσιαστικά, κάνει αναφορά για τον πραγματικό «δάσκαλο» Απόστολο Κουτρουλό, που με την τρέλα του για δουλειά και καταξίωση απέδειξε γιατί βρίσκεται τόσα χρόνια εκεί που βρίσκεται, συγχαίρει τα «πιτσιρίκια» της Μεικτής και δίνει συγχαρητήρια παράλληλα στην ίδια την ΕΠΣ Ξάνθης.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Μπράβο στους Μικρούς( σε Ηλικια) αλλά ΜΕΓΑΛΟΥΣ ( σε αξία) Ποδοσφαιριστές μας , Μπράβο ομως πάνω απ’ολα σε έναν πραγματικό δάσκαλο που με την «τρέλα» που έχει για δουλειά και καταξίωση αποδεικνύει πάντα γιατί πρέπει να είναι στο χώρο του Ξανθιωτικου ποδοσφαίρου . Συγχαρητήρια και Στην Επς Ξάνθης για της επιλογές της . Το Ξανθιωτικο ποδόσφαιρο είναι εδώ ξανά … ⚽️»