Οπαδοί του Ολυμπιακού από Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη στο ΣΕΦ για τον τελικό του Ολυμπιακού (+photos)

 

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έδωσαν δυναμικό παρών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στον μεγάλο τελικό του Challenge Cup με την ιταλική Ραβέννα.

Μπορεί να μην γέμισαν ασφυκτικά το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ωστόσο χιλιάδες φίλαθλοι πήγαν στο γήπεδο και αυτοί προέρχονται από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας. Και από την Θράκη.

Το ThrakiSportS που δίνει το παρών στον τελικό εντόπισε τέσσερα πανό. Στο ένα πέταλο, αριστερά όπως βλέπετε από από τις οθόνες της τηλεόρασης, ψηλά στο πάνω διάζωμα, υπάρχει ένα πανό της Ορεστιάδας.

Στο άλλο πέταλο, δεξιά, κάτω κάτω υπάρχει το πανό της Αλεξανδρούπολης, με την φράση “Παντού και πάντα”. Ωστόσο εκπροσώπηση έχουν και οι άλλοι δύο νομοί της Θράκης στο ΣΕΦ, όπως μπορέσαμε να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι.

Στο κέντρο, απέναντι από τα δημοσιογραφικά, στο πάνω διάζωμα, υπάρχει ένα πανό της Ξάνθης. Λίγο πιο δεξιά από αυτό, δυο θύρες συγκεκριμένα, πάντα στο πάνο διάζωμα, ένα της Κομοτηνής.

Αλλά και ένα οπαδός σηκώνει πανό της Κομοτηνής και στο κάτω διάζωμα, πάλι απέναντι από τα δημοσιογραφικά, το οποίο συχνά κρύβεται από τις μεγάλες σημαίες που κουνάνε οι οπαδοί του συλλόγου.

Η ουσία είναι ότι στον μεγάλο τελικό του βόλεϊ δηλώνουν παρών αναφορικά με το οπαδικό τους κίνημα και την κινητοποίηση που υπήρξε στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού και οι τρεις νομοί της Θράκης…