Όταν ο «Νέρων της Μπάρτσα» και «Καίσαρ της Ρώμης» Κώστας Μανωλάς σκόραρε με κεφαλιές εναντίον Ξάνθης και Πανθρακικού (+photos)

 

Πραγματοποιώντας ονειρώδη εμφάνιση και με τον Κώστα Μανωλά να σκοράρει με κεφαλιά στο 82′ το καθοριστικό τριτο  γκολ, η Ρόμα νίκησε με 3-0 την Μπαρτσελόνα στο «Ολίμπικο» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ παρά το 4-1 της Βαρκελώνης!

Το να πετυχαίνει ένας κεντρικός αμυντικός γκολ δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό ότι ο Νέρωνας της Μπαρτσελόνα ή αν θέλετε ο Καισαρας της Ρώμης, που εβγαλε τους οπαδους της ομαδας του στους δρομους της αιωνιας πόλης, στην Ελλάδα εχει σκοράρει μόλις 7 τερματα με τις φανελες Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι την εμπειρία από την τέχνη του γκολ την απέκτησε σε δύο από αυτά τα γκολ που είχε μέχρι απόψε πετύχει κόντρα σε ομάδες της Θρακης, τότε ανοίγοντας το σκορ, επίσης με κεφαλιές ,πριν από μια σχεδόν πενταετία.

Το πρωτο τέρμα επετεύχθη στις 20 Οκτωβρίου του 2012   στο Καραισκάκη εναντίον της Ξανθης (τελικό 4-0) και το δεύτερο στις 23 Νοεμβρίου του 2013 στην Κομοτηνή εναντιον του Πανθρακικού (τελικό 1-4), φορώντας την φανέλα των Πειραιωτών.

Θυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι της Βαρκελώνης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ο Έλληνας αμυντικός είχε σταθεί άτυχος, πετυχαίνοντας αυτογκόλ. Και τώρα πήρε το αίμα του πίσω.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες αρχείου του ThrakiSportS από τα γκολ του Κώστα Μανωλά κόντρα στις ομάδες της Θράκης, που ζέσταναν τον Έλληνα άσσο ώστε να πετύχει το βράδυ της Τετάρτης το γκολ της ζωής του αποκλείοντας τη μεγάλη Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε…