Volley League: Με 13άρη Κουμεντάκη ο ΠΑΟΚ το 1-0 επί του Εθνικού Πειραιά

 

Χωρίς να δυσκολευτεί ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0 στην σειρά των αγώνων του με τον Εθνικό Πειραιά και θέλει άλλη μια νίκη για να προκριθεί στα ημιτελικά.

Ο ΠΑΟΚ στα δύο πρώτα σετ είχε μεγάλη αποτελεσματικότητα στην επίθεση (67%) και μόλις ένα λάθος, με τον Εθνικό μόνο στο β’ σετ να δείχνει καλά στοιχεία, ωστόσο στο 21-20 δύο άσοι του Ραφαήλ Κουμεντάκη έδωσαν «αέρα» στους γηπεδούχους που έφτασαν εύκολα στη νίκη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ντανιέλε Ρίτσι ξεκαθάρισε μάλιστα ότι στόχος είναι ο τίτλος: «Πάμε στην Αθήνα για να κλειδώσουμε την πρόκριση.  Μπορούμε να πούμε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει ποτέ στο πρωτάθλημα φέτος, όμως εμείς μπορούμε να κερδίσουμε κάποιο από τα κρίσιμα ματς για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Τα σετ: 25-19, 25-22, 25-14. Πέρα από τον Κουμεντάκη και τους 13 πόντους του (8/14 επ., 3 άσσοι, 2 μπλοκ, 44% υπ.-11% άριστες), ως βασικός λίμπερο αγωνίστηκε ο Ορεστιαδίτης Δημήτρης Κωνσταντινίδης (75% υπ.-35% άριστες) ενώ αλλαγή πέρασε ο πρώην του Εθνικού Κάσσανδρος Στίγγας που είχε τρεις πόντους (1/2 επ., 2 μπλοκ).