Στην Κομοτηνή ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Βασίλης Βεργόπουλος

 

Ο Βασίλης Βεργόπουλος, γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, επισκέφτηκε τους ανθρώπους του τμήματος πυγμαχίας της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής και επιθεώρησε από κοντά το προπονητήριο του τμήματος, το οποίο λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Κομοτηνής.

Εδώ και δύο χρόνια, το τμήμα πυγμαχίας της Κομοτηνής έχει κάνει μία μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να αναβιώσει το άθλημα στην περιοχή και να επαναφέρει τον σύλλογο στις παλιές καλές εποχές. Είναι άλλωστε το μόνο που καλλιεργεί επίσημα το μποξ στην Θράκη και είναι αναγνωρισμένο από την Ελληνική Ομοσπονδία, μέλος της ΕΟΕ.

Ο προπονητής του συλλόγου κ. Κολάτσης υποστήριξε ότι αυτή ήταν «μια πάλη που κράτησε δύο χρόνια και μόνο εύκολη δεν ήταν για την επαναφορά του συλλόγου». Επίσης επιβεβαίωσε ότι «ο σύλλογος πλέον επιστρέφει στα αγωνιστικά του καθήκοντα μετά την απουσία έξι χρόνων. Αντιμετώπισε πληθώρα εμποδίων και τελικά τα καταφέρε, κάνοντας ριζικές αλλαγές όπως η δημιουργία νέου λογότυπου, οι φόρμες εμφάνισης, η ανακαίνιση αίθουσας και εξοπλισμός αυτής».

Ο προπονητής του πυγμαχικού τμήματος της ΑΕ Κομοτηνής συμπληρώνει: «Σε αυτή την πορεία μας έχει βοηθήσει πολύ η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής Νατάσα Λιβεριάδου και ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης. Επίσης, οι συνεργάτες του Νίκος Ζάρμπας και Θεόκλητος Πανέρης κάνουν τα μέγιστα, ενώ και ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Γεωργαντάς που μας εμπιστεύτηκε τα ηνία του συλλόγου».