Συγχαρητήρια από τον ΓΑΣ στην συμπολίτισσα ΑΕ Κομοτηνής για την άνοδο στη Volley League

 

Στο μπάσκετ είναι γεγονός ότι η ΑΕ Κομοτηνής αποτελεί το αντίπαλον δέος του ΓΑΣ Κομοτηνή. Και μπορεί πριν δυο χρόνια οι δυο ομάδες να έφτασαν κοντά στην συγχώνευση, ωστόσο αυτή δεν προχώρησε.

Οι όποιες αντιπαλότητες ωστόσο περιορίζονται μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου στα 40+40 λεπτά που βρέθηκαν φέτος αντιμέτωπες οι δυο ομάδες για το πρωτάθλημα. Πέραν αυτών η μια ποτέ δεν είχε πρόβλημα να πανηγυρίσει επιτυχίες της άλλης.

Για αυτό και ίσως δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη, αλλά αξίζει να τονιστεί, ότι από τα πρώτα συγχαρητήρια που έλαβε δημόσια η ΑΕ Κομοτηνής για την άνοδο στη Volley League ήταν από το τμήμα μπάσκετ του ΓΑΣ.

Πριν προλάβει να αναρτήσει το αποτέλεσμα της νίκης του αγώνα με τον Πολύγυρο, ο διαχειριστής του facebook του ΓΑΣ έσπευσε να δώσει και τα συγχαρητήρια του συλλόγου στην ΑΕΚ για την επιτυχία της.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα βόλει της ΑΕ Κομοτηνής που ανέβηκε στην Α1 κατηγορία κερδίζοντας τη ΧΑΝΘ με 3-1», ανέφερε η σχετική ανάρτηση που συνοδευόταν και από πανηγυρικές φωτογραφίες των παικτών της ΑΕ Κομοτηνής από την Αλεξανδρούπολη.