Ο Θράκας Ιππέας έφερε στον Ίασμο την ορεινή ποδηλασία (+photos)

 

Την Κυριακή 1 Απριλίου διεξήχθη ο αγώνας ΜΤΒ Νυμφαίο για μικρές κατηγορίες στην όμορφη δασική περιοχή του προφήτη Ηλία στον Ίασμο Ροδόπης. Οι άνθρωποι του Θράκα Ιππέα αποδείχτηκαν πιστοί στην παράδοση των άρτιων διοργανώσεων.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο xronos, οι μικροί αθλητές και επίδοξοι διεκδικητές της πρωτιάς αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη υπό το βλέμμα και το χειροκρότημα πολυπληθούς κοινού. Οι ποδηλάτες είχαν πάντα δίπλα τους στην διαδρομή «Θράκες Ιππείς» να φροντίζουν την ασφάλειά τους στα δύσκολα τμήματα του τερέν, την άμεση ιατρική περίθαλψη των απρόβλεπτων περιστατικών αλλά και την ενεργειακή τους απόδοση: σάντουιτς, φρούτα, γλυκά και νερά συνόδευαν την εγγραφή των μικρών αθλητών ποδηλασίας. Σημαντική ήταν και η συνεισφορά των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού.

Στο αγωνιστικό τμήμα, ο Θράκας Ιππέας ευτύχησε να δει τον Ονούρ Αντουλά να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στη κατηγορία των Παμπαίδων, τον Γαβριήλ Δημουλά να αναδεικνύεται 4ος στη κατηγορία των Παίδων, στη κατηγορία Μίνι Μεγάλα να συμμετέχει με τους Μάριο Τσακιρίδη (5ος), Ιωάννη Τσεκμέζογλου (6ος), Αναστάσιο Τσάρτσαλη (9ος), Νικηφόρο Σκλάβο (10ος)  και την Ευγενία Τάκου να αναδεικνύεται 11η στην κατηγορία Μίνι Μικρά.

 width=  width=  width=  width=