Οι έξι Εβρίτες της αποστολής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων της Τσεχίας! Οι τρεις που «κόπηκαν» λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο

 

Με τρεις Εβρίτες παίκτες από τους αρχικά έξι που κλήθηκαν στην προετοιμασία της Καρύστου θα συνεχίσει το ταξίδι της στο Ζλιν της Τσεχίας η Εθνική Παίδων για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Έξι αν προσθέσετε και τον βοηθό ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Μούχλια, τον στατιστικολόγο Δημοσθένη Τούμπο και τον τιμ μάνατζερ της ομάδας Μάριο Γκιούρδα.

Μετά το «κούρεμα» που έγινε, τρεις Εβρίτες επιλέχθηκαν να μην θα ακολουθήσουν την αποστολή είναι ο Βαγγέλης Κεσούδης του Έβρου Σουφλίου, ο Χρήστος Ποιμενίδης της ΓΕ Αλεξανδρούπολης και ο Μάριος-Μόσχος Παπάζογλου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Στέφανος Νανάς και ο βοηθός του Νικόλαος Μούχλιας ανακοίνωσαν στην Κάρυστο τους 12 αθλητές, οι οποίοι το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης μπαίνουν στο αεροπλάνο με τελικό προορισμό την πόλη Ζλιν της Τσεχίας.

Ανάμεσά τους οι Μποζίδης του ΑΟ Ορεστιάδας, Κεσεσίδης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Δημήτρης Μούχλιας του Έβρου Σουφλίου. Αναλυτικά η δωδεκάδα:

Ακραίοι: Σπύρος Χανδρινός (Καλαμάτα 80), Απόστολος Στράτος (Ολυμπιακός), Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός)

Πασαδόροι: Παναγιώτης Μποζίδης (ΑΟ Ορεστιάδας), Χρήστος Γιαμακίδης (Ελπίδα Αμπελοκήπων)

Κεντρικοί: Θοδωρής Δορδοκίδης (AE Λάρισας), Αθανάσιος Κεσεσίδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Κωνσταντίνος Κουτσόγιαννος (Πιερικός)

Διαγώνιοι: Σπύρος Χάκκας (ΑΟΝΣ Μίλων), Δημήτρης Μούχλιας (ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου)

Λίμπερο: Αναστάσιος Σωνάκης (ΑΕΚ), Αριστείδης Χανδρινός (Καλαμάτα 80)