ΕΠΣ Ξάνθης: Με βραβεύσεις, υψηλές παρουσίες και φιλικό με τον Άρη Αβάτου η φιέστα του Φίλιππου Δροσερού

 

Με αρκετές βραβεύσεις, την παρουσία Δημάρχου και Αντιδημάρχου, αλλά και φιλικό με την ομάδα του Άρη Αβάτου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μ. Πέμπτης η φιέστα του Φίλιππου Δροσερού.

Ο Φίλιππος Δροσερού, αν και χρειάστηκε να καρδιοχτυπήσει μέχρι την τελευταία στιγμή τελικά κατάφερε να χριστεί πρωταθλητής του δεύτερου ομίλου της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης και να πάρει την άνοδο για την Α’ Κατηγορία τη νέα σεζόν.

Έτσι το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποίησε τη φιέστα – απονομή του τροπαίου στο γήπεδο του στο Δροσερό. Αρχικά προηγήθηκε ένας φιλικός αγώνας, με αντίπαλο την ομάδα του Άρη Αβάτου που είναι η μία εκπρόσωπος της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική, με την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη, να επικρατεί για την ιστορία με 3-1. Τα γκολ πέτυχαν για το Άβατο οι Μιχάλης Μελισσόπουλος και Δημήτρης Εφεντόπουλος, ενώ για τον πρωταθλητή Φίλιππο ο Μαξούμ Σαλή Ογλού, ενώ διαιτητές της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Τζεβελεκίδης με βοηθούς τους Βασίλη Ουζουνίδη και Γιώργο Δρακίδη.

Στη φιέστα που ακολούθησε, προηγήθηκαν κάποιες βραβεύσεις που ήθελε να κάνει  ομάδα. Σύμφωνα λοιπόν με την Ξάνθη-Σπορ (όπου μπορείτε να δείτε και πλούσιο φωτορεπορτάζ με ένα κλικ εδώ), αρχικά βραβεύθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, για να ακολουθήσουν ο πρώην και ο νυν πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης, Πασχάλης Λύρατζης και Γιάννης Δαλακούρας αντίστοιχα. Ακόμα από την διοίκηση του Χασάν Ογλού Φερτούν βραβεύθηκε ο πρώην πρόεδρος του Ρεμβιακού Σαφέτ Ογλού Κενάν, ο φροντιστής της ομάδας του Φίλιππου Αλή Ογλού Σεφιντίν και ο επί χρόνια αθλητικογράφος Γιάννης Τσιλιγκιρίδης. Τέλος πλακέτα παρέλαβαν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Μαμούτ Ογλού Χαϊρεντίν και ο τερματοφύλακας Μουμέρ Ογλού Νεζγκιούλ.

Η φιέστα ολοκληρώθηκε με την απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές, με το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννη Πιστόλα να κάνει τις απονομές των μεταλλίων και τον αντιπρόεδρο της Ένωσης, Γιώργο Τριάντη να δίνει το τρόπαιο στον αρχηγό της ομάδας.