Τα συγχαρητήρια του Δήμου Κομοτηνής για την άνοδο της ΑΕΚ στη Volley League

 

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε για λογαριασμό του Δήμου Κομοτηνής η πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΔΚΕΠΠΑΚ με αφορμή την άνοδο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής στην Α1 Κατηγορία.

«Η Πρόεδρος κ. Αναστασία Λιβεριάδου και τα μέλη του ΔΣ της ΔΚΕΠΠΑΚ, συγχαίρουν το τμήμα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, για τη μεγάλη επιτυχία του, που γιορτάζει όλη η πόλη, και είναι η άνοδος ΚΑΙ ΠΑΛΙ στην Α1 κατηγορία!

Η επιτυχία αυτή, κάνει περήφανους όλους τους φορείς και τους κατοίκους της πόλης και ξαναφέρνει το όνομα της Κομοτηνής στη μεγάλη κατηγορία του αθλήματος.

Για μία ακόμη φορά, θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση της ομάδας».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης ανέφερε σε δήλωσή του:

«Συγχαίρω θερμά όλους τους συντελεστές της ομάδας βόλεϊ της πόλης μας, της ΑΕΚομοτηνής, για την ιστορική άνοδο ξανά στην Α1 εθνική κατηγορία. Μας κάνουν περήφανους και τιμούν την Κομοτηνή μας.

Ως Δημοτική Αρχή είναι πρόδηλο οτι θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του συλλόγου όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα. Συγχαρητήρια και πάλι, από καρδιάς, σε παίκτες, προπονητή, προπονητικό team, παράγοντες και φιλάθλους της μεγάλης ομάδας της πόλης μας».