Τα συγχαρητήρια του Γιώργου Πανίδη και της ΕΠΣ Ξάνθης στις ομάδες της Γ’ Εθνικής για την παραμονή τους στην κατηγορία

 

Οι δύο ομάδες που εκπροσωπούν τη Ξάνθη στη Γ’ Εθνική κατάφεραν να εξασφαλίσουν αμφότερες τη παραμονή τους στην κατηγορία και τη νέα σεζόν και η ΕΠΣ Ξάνθης εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για αυτό το επίτευγμα.

Ο Νομός της Ξάνθης θα είναι από τους λίγους που θα έχουν τη νέα σεζόν 3 ομάδες στη Γ’ Εθνική, αφού παρέμειναν σε αυτή φέτος οι Άρης Αβάτου και Ορφέας Ξάνθης, και ανεβαίνει με κεκτημένη ταχύτητα η Ασπίδα από το τοπικό.

Έτσι ο Γιώργος Πανίδης και το ΔΣ της ΕΠΣ Ξάνθης εξέδωσαν συγχαρητήρια ανακοίνωση για το επίτευγμα των Ορφέα και Άρη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης εκφράζουν θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές και στις διοικήσεις των σωματείων ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ και ΟΡΦΕΑΣ PUMA ΞΑΝΘΗΣ για την άξια παραμονή τους στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Όλοι μας ευχόμαστε την νέα αγωνιστική περίοδο οι δυο ομάδες με την προσθήκη του πρωταθλητή της Α’ ΕΠΣ να συνεχίσουν ακόμη πιο δυνατά και να εκπροσωπούν επάξια το ποδόσφαιρο της Ξάνθης».