Ο Γολγοθάς του Ουζουνίδη, το αρνητικό ρεκόρ που έσπασε και η λύτρωση του καλοκαιριού

 

“Σκασμένος” μέχρι εκεί που δεν παίρνει ήταν μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Διότι όπως λέει το contra, δεν του έφτανε όλος αυτός ο “Γολγοθάς” που ανεβαίνει καθημερινά μαζί με τους συνεργάτες του και τους παίκτες του στον Παναθηναϊκό, έχει να αντιμετωπίζει Κυριακή παρά Κυριακή και συμπεριφορές απαξίωσης κι από τους διαιτητές μέσα στο γήπεδο, με τελευταίο παράδειγμα τη διαιτησία του Γρεβενιώτη Θάνου.

Βγαίνοντας από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής, ο 49χρονος τεχνικός κοντοστάθηκε για λίγο στα σκαλιά που οδηγούσαν προς το πούλμαν και μίλησε για λίγο με κάποιους ανθρώπους πέριξ της ομάδας, λέγοντας με πίκρα πως “…αυτό με τις αποβολές πια δεν έχει προηγούμενο. Πρέπει να είμαι ο προπονητής με το μεγαλύτερο ρεκόρ αποβολών παικτών στην ιστορία της ομάδας. Τι να πω πια…”.

Πάντως, ο Γολθοθάς ολοκληρώνεται με λύτρωση που για τον Ουζουνίδη φαίνεται ότι δεν θα αργήσει. Εκει προς τον Μάιο που θα έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, με ενισχυμένους τους πόντους στο βιογραφικό του, θα λάβει τις αποφάσεις του για το μέλλον του. Και αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, το πιο πιθανό είναι να διαβεί την πόρτα της εξόδου και να αναζητήσει αλλού την τύχη του…