Video: Ο τελευταίος πόντος της πρόκρισης του Εθνικού στον τελικό του Λιγκ Καπ όπως τον έζησαν στην Αλεξανδρούπολη

 

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έπαιξε για δεύτερη φορά στην ιστορία του σε τελικό Λιγκ Καπ και για τέταρτη στην ιστορία του σε οποιονδήποτε τελικό σε επίπεδο Ανδρών, βρίσκοντας αντιμέτωπο για ακόμα μια φορά τον Ολυμπιακό.

Μια φορά για το πρωτάθλημα το 2015, μια φορά για το κύπελλο το 1981 και δυο φορές για το Λιγκ Καπ το 2015 και φέτος ο Εθνικός έχει καταφέρει να προκριθεί σε τελικούς και αυτό από μόνο του αποτελεί ιστορική επιτυχία.

Την  επιτυχία αυτή οι φίλοι του Εθνικού δεν μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν από κοντά, αφού πλην του Γιάννη Τζίμα που ακολούθησε την ομάδα αρχικά σαν απλός φίλαθλος και κατέληξε να είναι αρχηγός αποστολής, το ThrakiSportS ήταν η μοναδική άλλη θρακιώτικη παρουσία στη Σύρο.

Ωστόσο μέλη της Λέσχης Φίλων του Εθνικού συγκεντρώθηκαν στο λόμπι του Thalassa Apartments και παρακολούθησαν από την τηλεόραση όλοι μαζί τους δύο κρίσιμους αγώνες. Το βίντεο που ανέβηκε στην σελίδα της Λέσχης στο facebook μπορείτε να δείτε τις αντιδράσεις μετά τον τελευταίο πόντο στον ημιτελικό της Παρασκευής με τον Παμβοχαϊκό που σήμανε και την πρόκριση της ομάδας στον τελικό…