Ο Παλλαλιακός και ο Σύλλογος Ποντίων Ξάνθης θα σκοράρουν για τον μικρό Βασίλη

 

Θα βάλουν την… τιμημένη ερυθροκίτρινη φανέλα, θα δέσουν τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και θα μπουν μέσα στο γήπεδο του Πετεινού Ξάνθης για να τα δώσουν όλα. Και αν υπάρξει και κανένα πολύ στενό μαρκάρισμα, ίσως τα πουν τραγουδιστά στον αντίπαλο.

Στο τέλος πάντως θα κρεμάσουν μαζί με τους αντιπάλους τα παπούτσια, ευχαριστημένοι που μπόρεσαν να κάνουν κάτι για καλό σκοπό.

Αύριο, Μεγάλη Τετάρτη στις 18:00, οι Πόντιοι καλλιτέχνες της ομάδας του Παλλαλιακού θα βρίσκονται στο γήπεδο για έναν ακόμα αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η πρόσκληση ήρθε από το Σύλλογο Ποντίων Ν. Ξάνθης, μέλη του οποίου θα φορέσουν επίσης ποδοσφαιρικά παπούτσια. Όλοι θα προσπαθήσουν να σκοράρουν για τον 3χρονο Βασίλη Παπαδόπουλο, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η κοινωνία της Ξάνθης ενώνει τις δυνάμεις της για να βοηθήσει το μικρό αγόρι, το οποίο πριν από σχεδόν έναν χρόνο διαγνώστηκε με ραβδομυοσάρκωμα στην ουροδόχο κύστη. Η οικογένεια, μετά από κύκλο χημειοθεραπειών στην Ελλάδα, από τον Ιανουάριο βρίσκεται στη Γερμανία για θεραπείες με μεγάλο κόστος.

Η είσοδος για τον αγώνα στον Πετεινό Ξάνθης είναι πέντε ευρώ, τα οποία θα διατεθούν εξολοκλήρου στην οικογένεια του τρίχρονου αγοριού.