Γ’ Εθνική: Η τελική κατάταξη στον πίνακα των σκόρερς! Δεύτερος ο Βαλαβανόπουλος, τρίτος ο Χιντ, ψηλά Βάσκος, Σιχλιμοίρης, Πασχαλάκης

 

Με την 22η αγωνιστική ολοκληρώθηκε  το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής με τις δυο ομαδες της Ροδόπης και τη μία του Έβρου να υποβιβάζονται και δυο αλλες από την Ξανθη να συνεχίζουν και την νεα σεζόν στο πρωτάθλημα.

Ο Γαϊδαρτζής δεν αγωνίστηκε στα τελευταία παιχνίδια, παρέμεινε ωστόσο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 16 τέρματα, δύο περισσότερα απ’όσα έχει ο πρωην φορ του ΑΟΞ και νυν του ΑΟ Καβάλας Νίκος Βαλαβανόπουλος που έμεινε στα 14 με το «πολυβόλο» του Ορφέα Ξάνθης Χιντ Ιμέρ να τερματίζει τριτος με 10.

Στα 8 γκολ βρίσκεται πιο κάτω ο πρώην της Ξάνθης, Φώτης Δουμάνης που οδηγησε στην δευτερη θεση τον εκπληκτικό φέτος Αετό Ορφανού, ενώ στα 6 τέρματα βρίσκονται ο χρυσος σκορερ της σωτηριας του Ορφεα Ξανθης Χρήστος Πασχαλακης και δύο επιθετικοί της Δόξας Προσκυνητών, ο Γιαννιώτης πρώην επιθετικός του ΠΑΣ Δημήτρης Σιχλιμοίρης και ο Καστοριανός παλιός πρώτος σκόρερ της ΕΠΣ Θράκης Χρήστος Βάσκος, που έκαναν τα πάντα για να σώσουν τη παρτίδα για την ομάδα τους, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στα 5 τέρματα επίσης είναι και ο Μεμέτ Εμρέ του Διδυμοτείχου , ενώ από 4 γκολ έχουν οι Πάρης Κοτόπουλος και Αντώνης Χαριτίδης του Άρη Αβάτου.

Παρακάτω οι πρώτοι σκόρερς του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής

16 τέρματα: Γαϊδαρτζής (Απόλλων Παραλιμνίου)

14 τέρματα: Βαλαβανόπουλος (Α.Ο. Καβάλα)

10 τέρματα: Χιντ Ιμερ (Ορφέας Ξάνθης)

8 τέρματα: Δουμάνης (Αετός Ορφανού)

7 τέρματα: Δούμπλατζης (Αετός Ορφανού), Τάντιτς (Απόλλων Παραλιμνίου), Κρολ (Νέστος Χρυσούπολης)

6 τέρματα: Βάσκος, Σιχλιμοίρης (Δόξα Προσκυνητών), Πασχαλάκης (Ορφέας Ξάνθης), Μπερούκας (Μέγας Αλέξανδρος Ξηροπόταμου), Γρ. Παπαδόπουλος (Καβάλα)

5 τέρματα: Εμρέ (ΑΕ Διδυμοτείχου), Ναλμπάντης (Απόλλων Παραλιμνίου), Ελέζι, Γ. Τσαμπέγια (Αετός Ορφανού), Ζιγκερίδης (Ελπίδα Σκουτάρεως), Γκόγκας (Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής/ Μέγας Αλέξανδρος Ξηροπόταμου)

4 τέρματα: Χαριτίδης, Κοτόπουλος (Άρης Άβατου), Μουτεσίδης (Απόλλων Παραλιμνίου), Παναγιωτίδης, Κεχαγιάς (Ελπίδα Σκουτάρεως), Ελέζι, (Αετός Ορφανού)

3 τέρματα: Μαυράκης, Στοινοβιτς, Λεφης, Πανουργιας (Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου), Σαρηγιαννίδης (Άρης Άβατου), Γερακης, Παπαβασιλείου (Ελπίδα Σκουτάρεως), Ν. Στεφανίδης (Ελπίδα Σκουτάρεως/ Λαγκαδάς), Κοβάτσης (Νέστος Χρυσούπολης), Κουτζαβασίλης (Απόλλων Παραλιμνίου)