Μπλόκο των τουρκικών αρχών στο να φτάσει η φανέλα με τις υπογραφές των παικτών της ΑΕΚ στον Δημήτρη Κούκλατζη

 

Στον δρόμο για την Ορεστιάδα βρίσκεται η φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών της ΑΕΚ, που όπως αποκάλυψε από την Κυριακή το ThrakiSportS, αποστέλλεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ και τους παίκτες της στον Δημήτρη Κούκλατζη που συμπλήρωσε ένα μήνα κρατούμενος στις Φυλακές Αδριανούπολης.

Η φανέλα δεν έχει φτάσει ακόμα στους γονείς του Ορεστιαδίτη λοχία ΕΠΟΠ αλλά και να συμβεί, δεν θα μπορέσει να την παραλάβει ο Δημήτρης Κούκλατζης. Όπως ανέφερε ο πατέρας του Νίκος, οι τουρκικές αρχές δεν επιτρέπουν να περάσουν φανέλες με σύμβολα και μηνύματα μέσα στις φυλακές και έτσι η φανέλα θα μείνει στο σπίτι της οικογένειας και θα περιμένει εκεί μέχρι την απελευθέρωση του νεαρού αξιωματικού του στρατού.

Το επόμενο επισκεπτήριο είναι την Μεγάλη Παρασκευή αλλά ο Δημήτρης Κούκλατζης θα μάθει για την όμορφη ενέργεια των παικτών της ΑΕΚ αλλά και για τη μεγάλη νίκη τίτλου επί του Παναθηναϊκού, την οποία και του αφιέρωσαν, το πρωί της Τετάρτης, καθώς είναι προγραμματισμένη τηλεφωνική επικοινωνία του λοχία με την οικογένειά του στην Ορεστιάδα. Σε αυτήν την επικοινωνία ο πατέρας του Νίκος θα μπορέσει να τον ενημερώσει για την πορεία της αγαπημένης του ομάδας αλλά και την κίνηση συμπαράστασης που του έκανε.

«Με μεγάλη συγκίνηση άκουσα τον Μιχάλη Μπακάκη και τους άλλους παίκτες της ΑΕΚ να αφιερώνουν τη νίκη στα δυο παιδιά τα φυλακισμένα και ιδιαίτερα στον Δημήτρη, που συμβαίνει να είναι οπαδός της ομάδας. Ευχαριστούμε πολύ και την ΠΑΕ και τους ποδοσφαιριστές, γιατί όπως ακούσαμε θα στείλουν μια φανέλα για να τη δώσουμε στο Δημήτρη. Καλό θα ήταν όμως να κάνουν το ίδιο και για το άλλο το παιδί, αν και δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο», ανέφερε το απόγευμα ο Νίκος Κούκλατζης, πατέρας του Δημήτρη, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον.

«Να ευχαριστήσω και όσους συνετέλεσαν για να γίνει αυτή η ενέργεια της ΠΑΕ και των ποδοσφαιριστών. Είμαι σίγουρος πως όταν πληροφορηθεί όλα αυτά τα γεγονότα, την αφιέρωση της νίκης και την παραλαβή της φανέλας με τις υπογραφές, θα πάρει δύναμη στον αγώνα που κάνει στο κελί. Είναι για εμάς πολύ σημαντική αυτή η ενέργεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι προς την ΠΑΕ και τους ποδοσφαιριστές, αλλά και σε όσους μεσολάβησαν. Δεν το κάνουμε για διαφήμιση πως είμαστε ΑΕΚτζήδες. Χρειαζόταν αυτή η ενέργεια για να τον εμψυχώσει περισσότερο. Για να χαρεί και να κάνει μεγαλύτερη υπομονή στο χώρο που βρίσκεται», είπε ακόμα ο Κούκλατζης.

Ο πατέρας του Εβρίτη στρατιωτικού που κρατείται στις Φυλακές της Αδριανούπολης πρόσθεσε: «Εμείς θα τον δούμε τη Μεγάλη Παρασκευή. Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να του τη δώσουμε από κοντά, γιατί δεν δέχονται με φανέλες με λογότυπα. Θα την κρατήσουμε στο σπίτι για να του τη δώσουμε όταν βγει. Θα του το πω όμως αύριο (04/04) που θα μιλήσουμε τηλεφωνικά. Θα τον ενημερώσω για τα αθλητικά και για τη συγκινητική ενέργεια της ΑΕΚ. Θα είναι μια τονωτική ένεση», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Νίκος Κούκλατζης.