Ξανθιώτισσα έγινε μητέρα σε ηλικία μόλις 13 ετών! Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

 

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του τοκετού μιας 13χρονης.Την κοπέλα μετέφερε το ΕΚΑΒ το βράδυ της Τρίτης στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Μαιευτήριο Αλεξάνδρα της Αθήνας, όπου ολοκληρώθηκε ο τοκετός. 

Η ανήλικη είναι Ξανθιώτισσα και μουσουλμάνα και γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι μετά από κύηση 37 εβδομάδων. Ο γιατρός από το Λαύριο που περιέθαλψε την 13χρονη είπε πως δεν προκύπτει, κάποιος βιασμός αλλά υπάρχει σύντροφος.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Θόδωρου Ζαγκάλη που δημοσιεύει η lifo.gr : «Το κοριτσάκι είναι 13 ετών και ήταν 37 εβδομάδων έγκυος. Είναι μουσουλμάνα και κατάγεται από τη Θράκη. Είχε κατέβει με την μητέρα της και την αδερφή της για μια εβδομάδα στο Λαύριο και θα ερχόταν και ο σύντροφός της. Επίσης, δεν προκύπτει ότι υπήρξε κάποιος βιασμός ή κάτι άλλο το ανησυχητικό γιατί και η μητέρα της είναι σε πολύ καλή διάθεση».

Το κοριτσάκι γέννησε στα 13 της  χρόνια ενώ η μητέρα της είναι 36 ετών !

Το κέντρο Υγείας Λαυρίου ανέφερε σχετικά σε ανακοίνωση:  “Μια δεκατριάχρονη προσήλθε στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου με προχωρημένες ωδίνες τοκετού. Παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από την μαία και τους εφημερεύοντες ιατρούς και διακομίσθηκε σε Μευαιτήριο, συνοδεία ιατρού. Μητέρα και παιδί, σύμφωνα με χαίρουν άκρας υγείας”

 

Πηγή:  https://xanthi2.gr/