Πανηγύρισε από κοντά την άνοδο της ΑΕ Κομοτηνής ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης και έδωσε εντολή να φωταγωγηθεί η Νομαρχία

 

Σε αντίθεση με τον ημιτελικό του Σαββάτου, όπου δεν υπήρξαν πολιτικές παρουσίες, στον τελικό της Κυριακής που σφράγισε την επιστροφή της ΑΕ Κομοτηνής στα σαλόνια της Volley League βρέθηκαν πολιτικά πρόσωπα από τη Ροδόπη, όπως ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Τσαλικίδης και η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Βούλα Ελευθεριάδου.

Μάλιστα, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης μετά τη λήξη του τελικού αγώνα του φάιναλ φορ εξέδωσε και συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον τίτλο που κατέκτησε η ΑΕ Κομοτηνής και την επιστροφή της στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, ενώ με δική του εντολή φωταγωγήθηκε το κτήριο της Νομαρχίας Ροδόπης.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η Ροδόπη και η Κομοτηνή γιορτάζουν σήμερα, καθώς το τμήμα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής προβιβάστηκε στην Α1 μετά από 20 χρόνια. Συγχαίρουμε τους αθλητές, το προπονητικό επιτελείο και την διοίκηση του συλλόγου για την μεγάλη αυτή επιτυχία, που διαφημίζει την πόλη μας σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στηρίξαμε , στηρίζουμε και θα στηρίζουμε την προσπάθεια που γίνεται καθώς μέλημά μας είναι η ανάπτυξη του αθλητισμού. Επιπλέον συγχαίρουμε και τον κόσμο που είναι δίπλα στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Ως ελάχιστο δείγμα τιμής και αναγνώρισης της επιτυχίας σήμερα το κτίριο της ΠΕ Ροδόπης φωταγωγήθηκε κατόπιν εντολής του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη, ο οποίος βρέθηκε στον μεγάλο τελικό και συνεχάρη όλους τους συντελεστές της επιτυχίας».