ΕΠΣ Θράκης: Μια εκπληκτική Ελπίδα Σαπών “διέλυσε” στο Κόσμιο τον ΠΑΟΚ και ονειρεύεται “πάλι” Γ’ Εθνική

 

Μετά από μια εμφατική εμφάνιση στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Α’ ΕΠΣ Θράκης η Ελπίδα Σαπών διέλυσε τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Κοσμίου εκτός έδρας με 1-5 πλησιάζοντας την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν βρεθηκαν πίσω στο σκορ σε ένα τριλεπτο και στην συνέχεια είχαμε επιθετικό μονόλογο των παιχτών της Ελπίδας, οι οποίοι πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και μείωσαν την διαφορά τους από Ιασμο και Γρατινή στους δυο βαθμούς.

Στο ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 19′ με πλασέ του Ρουμπιέ που έκανε το 1-0. Ωστόσο στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Πάλι έπειτα από ασίστ του Ερκάν και μόλις δύο λεπτά αργότερα έκαναν το 1-2 με τον Λιάρο με απευθείας εκτέλεση φάουλ που νίκησε τον Δεληγιάννη που δεν αντεδρασε σωστα. Μάλιστα στο 31′ σε μία ακόμη αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ ο έμπειρος Καραθανάσης με προβολή, έπειτα από φάουλ του Μπάμπουρα, έκανε το 1-3 που ηταν σκορ ημιχρόνου

Με την έναρξη του β’ μερους ο πάλι ο … Πάλι με εκπληκτικο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα πρωτα στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα κάνοντας το 1-4 φτανοντας τα 9 στο πρωταθλημα, με τους γηπεδούχους να ζητουν πέναλτι στο 70′ σε χερι του Μπάμπουρα από σουτ του Ξενάκη. Το τελικό 1-5 έκανε ο Ερκαν με πέναλτι που κερδισε ο Νεάζη Αλή από τον Γιάπρακτση. Στο 78′ ο Κακουλίδης απέβαλλε τον Πασά για άσεμνη χειρονομία και προκλήθηκε ένταση μεταξύ των δύο ομάδων.

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Βοργιατζίδης, Τριάντος, Αγγελής, Ζαγγούλος, Γιάπρακτσης, Λεβεντέλλης, Αραμπατζής, Νάνος, Ρουμπιές, Ξενάκης.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Ποιμενίδης, Λιάρος, Μπάμπουρας, Πασσάς, Κουδούνης, Ρούφος, Καραθανάσης Σ., Κοροτενόυτο, Νεαζή Αλή, Πάλι, Ερκάν.