Volley League: Άναψαν κερί στην Παναγιά της Τήνου ενόψει των πλέι άουτ παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

 

Μετά από σχεδόν δέκα μέρες απουσίας από τα σπίτια τους, αργά το βράδυ της Κυριακής ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επιστρέφει στη βάση του.

Τις τελευταίες ημέρες είχε ως έδρα το νησί της Σύρου, αφού παρέμεινε εκεί όλη την εβδομάδα ανάμεσα στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και της του φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ, στο οποίο κατέκτησαν την δεύτερη θέση.

Ο Εθνικός αναχώρησε το πρωί της Κυριακής από την Σύρο, νωρίτερα από τις υπόλοιπες αποστολές του Ολυμπιακού και του Παμβοχαϊκού που φεύγουν με το γρήγορο καράβι στις 4.00 το απόγευμα για Πειραιά.

Επειδή η πτήση της ομάδας είναι στις οκτώ το βράδυ και δεν τα την προλάβαινε αλλιώς, ο Εθνικός αναχώρησε για Τήνο και από εκεί με καράβι για Ραφήνα και Ελευθέριος Βενιζέλος. ‘

Μάλιστα, κατά την αναμονή στην Τήνο, από όπου η φωτο των Κοντοστάθη, Κυριακίδη και Χριστόφα από τα social media, κάποιοι έκαναν απλά βόλτες αλλά και κάποιοι άλλοι έσπευσαν στην φημισμένη Παναγία και ζήτησαν την ευλογία της, ενόψει της δύσκολης συνέχειας και των μπαράζ για την παραμονή στη Volley League.