ΕΠΣ Θράκης: Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Πανθρακικό με σκόρερ τον… τερματοφύλακα του Φαναρίου

 

Την πρωτη του ήττα στο πρωταθλημα γνωρισε για την 22η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας ο Πανθρακικός αφού ηττήθηκε με 0-1 στο ΔΑΚ Κομοτηνής από τον ΑΟ Φαναρίου.

 width=Με την ήττα του αυτη ο Πανθρακικός έχασε σημαντικό πλεονέκτημα στην μάχη του τίτλου από την πρωτοπόρο  Βιστωνιδα Κοπτερού αφού απώλεσε την ευκαιρία να την προσπερασει στην βαθμολογια μη εκμεταλλευόμενος το ρεπό της. Σκορερ του μοναδικού τέρματος ο αρχηγός της ομάδας Πέτρος Καραβέτης με απ’ ευθείας φαουλ στα μέσα του β’ μέρους, με το “πολυεργαλείο” να αγωνίζεται στο τέλος και ως τερματοφύλακας κάτι που συνηθίζει  αφού αποβλήθηκε ο Φώτης Πριτσίδης (κεντρική φώτο Περισκόπιο).

Αυτό ήταν το 7ο γκολ για τον Καραβέτη στην σεζόν που αγωνίζεται με την ίδια ευκολία στην θέση του τερματοφύλακα, στη θέση του κόφτη, σε αυτή του μεσοεπιθετικού, αλλά και του σέντερ φορ. Θυμηθειτε το ρεπορταζ του Σεπτεμβρίου για τον 24χρονο αρχηγό του Φαναρίου με ένα κλικ ΕΔΩ.

Πανθρακικός: Ματθαίου, Ντάβανος, Αφεντουλίδης (83′ Τσιπλακίδης), Τσιπλακίδης Α., Κανέλλης (76’Σαλήμ), Δημόπουλος, Χατζηιωαννίδης, Τσελέπης (53′ Μουζάς), Στούπος, Δελής.
ΑΟ Φαναρίου: Πριτσίδης, Αθανάσαρος, Λαμπίδης (87′ Παπασάββας), Αναγνωστίδης, Βασταρδέλης, Σαταμέτος, Καραβέτης, Μπαχτσεβάνης (77’Τσατσαρίδης), Μποντρότσος, Νταναδάς(90′ Γεωργιάδης), Τσατσαρίδης.