Γ’ Εθνική: Γκρέμισε την τελευταία αγωνιστική το «κάστρο» του Αβάτου φεύγοντας με διπλό από τη Φελώνη η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

 

Την τελευταία αγωνιστική έσπασε το εντός έδρας αήττητο και έπεσε το «κάστρο» του Άρη Αβάτου, με το ρόλο του πορθητή να αναλαμβάνει η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που παρά τον μαθηματικό της υποβιβασμό εδώ και καιρό, στις τελευταίες αγωνιστικές έχει κάνει εξαιρετική πορεία αλλά ξύπνησε αργά.

Αμφότερες οι δύο ομάδες το μεσημέρι της Κυριακής έκαναν πολλές αλλαγές και χρησιμοποίησαν παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ μέσα στη σεζόν που χθες ολοκληρώθηκε, δίνοντας χρόνο και σε νεαρούς σε ηλικία παίκτες. Βέβαια η ομάδα του Ζόραν Στοϊνοβιτς και οι παίκτες του ήταν τελικά αυτοί που στο τέλος χάρη στα γκολ των Στοϊνοβιτς, Ανυφαντάκη και Αλεξακούδη, πανηγύρισαν στο τέλος τη νίκη και έσπασαν το αήττητο σερί που έτρεχε ο Άρης Αβάτου εντός έδρας από την αρχή της σεζόν.

Η Δόξα προηγήθηκε σχετικά νωρίς, όταν στο 31ο λεπτό ο Λάζαρος Στοϊνοβιτς βγήκε απέναντι από τον Εμίνογλου και τον νίκησε για να γράψει το 0-1. Η ομάδα του Άρη προσπάθησε να απαντήσει και να φέρει το ματς στα ίσα με κάποιες ευκαιρίες που δημιούργησε, εκ των οποίων η σημαντικότερη αυτή του Πέτρου Σαρηγιαννίδη στο 70′ που όμως δεν κατέληξε στα δίχτυα του Συνοδινό.

Στο 80′ τελικά ήρθε το 0-2 για την ομάδα του Ζόραν Στοϊνοβιτς, όταν ο Ανυφαντάκης νίκησε τον Εμίνογλου για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, για να έρθει στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Αλεξακούδης και να ολοκληρώσει την επιβλητική εμφάνιση της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

ΆΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Εμίνογλου, Καλαϊτζίδης (46′ Μπαργκάν), Τιφτίκης (69′ Ψεμματάς), Βαφειάδης, Μ. Μελισσόπουλος, Δόντσος, Σαρηγιαννίδης, Ταχτσίδης, Κοτόπουλος, Ν. Μελισσόπουλος (60′ Παπαδιώτης), Λαζαρίδης (46′ Τουργαίδης).

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Συνοδινός, Γ. Ξενοδοχίδης, Κούτρας, Μίλλερ, Λεφής, Μουρατίδης, Στοΐνοβιτς (88′ Ανδρέου), Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Κρασσώνης (73′ Γάιδας), Κόσιης (69′ Η. Ξενοδοχίδης).