Γ’ Εθνική: Έφτασε τους 31 βαθμούς αλλά υποβιβάστηκε το Διδυμότειχο παρά τη νίκη επί του πρωταθλητή Απόλλωνα Παραλιμνίου

 

Μοιάζει σαν Πρωταπριλιάτικο αστειο αλλά να κάνεις την τέταρτη νίκη σου σε πέντε αγώνες, να κερδίζεις την πρωταθλήτρια του ομίλου και να είσαι στεναχωρημένος είναι γεγονός παραξενο αλλα αληθινο και συνέβη στο Διδυμότειχο.

Ο λόγος ο υποβιβασμός της ομάδας της ΑΕΔ για ενα βαθμό σε σχέση με τον έμπειρο Ορφέα Ξάνθης που πέρασε από την Ελπίδα Σκουταρεως έφτασε τους 32 πόντους και έσωσε την κατηγορία. Ολα έμοιαζαν ιδανικά με το ξεκινημα του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, αφού οι Εβρίτες ανοιξαν το σκορ σχεδόν με την σέντρα όταν ο Σιμτσάκης με εκπληκτικό σουτ έξω απ’ την περιοχή νικησε τον πρωην πορτιέρο Αρη και ΟΦΗ Γουναρίδη. Δύστυχώς λίγο αργότερα σκοραρε στις Σέρρες ο Πασχαλάκης για λογαριασμό του Ορφέα και τα χαμόγελα “παγωσαν”.

Από κει και πέρα το μυαλό των γηπεδούχων ήταν περισσότερο στο αλλο παιχνίδι και των Σερραλιων στα μπαραζ ανόδου, πραγμα λογικό με τις δυο ομάδες να απειλούν σε σουτ του Εμρε στο 17′ και του Μεταλλίδη στο 30. Στο δευτερο μερος δεν άλλαξε κατι με τις ΑΕΔ να έχει καοιες μικροευκαιριες με τους Εμρε, Σουλειμαν και Φουτσιτζούδη με το σφυριγμα της λήξης του Κιγιντζή που απεβαλε νωρίτερα τον Τακα να βρισκει τους γηπεδούχους να περιμενουν τοαποτελεσμα του αγώνα στο Χρυσό σερρών που ωστόσο δεν άλλαξε την μοιρα τους πους τους βρίσκει και πάλι στο τοπικό.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Τελκίνσκι): Κ. Συριτούδης, Θάνος, Καζάλας, Χρίστεφ, Παταλιάκας, Πετρόπουλος, Εμρέ(88′ Ζαφειρόπουλος), Σιμτσάκης (53′ Νικολάιδης), Σουλεϊμάν, Γιαννόπουλος, Καπετανίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Δημητρίου): Γουναρίδης, Λιάπας, Κουτζαβασίλης, Τάκας, Δέντσας, Μασούρας, Μεσαλίδης, Λουλτσιάκης, Ναλμπάντης, Τσομαχασβίλι