Οι δηλώσεις του θριαμβευτή Κρεούζη: «Τα πάντα ξεκινούν από τον πρόεδρο! Δεν έχει ξανασυμβεί να ανέβει ομάδα στην Α1 χωρίς ούτε ένα συμβόλαιο»

 

Σε πελάγη ευτυχίας έπνεε ο Ηλίας Κρεούζης μετά την άνοδο της ΑΕ Κομοτηνής στην Α1 Ανδρων μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες.

«Πρώτα απ’όλα συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ομάδας γιατί χωρίς το τρίπτυχο προέδρου-αθλητή-προπονητή δεν γίνεται τίποτα. Ό,τι χρειαζόμασταν μέσα στη χρονιά το είχαμε», ανέφερε στις αρχικές του δηλώσεις ο προπονητής της ΑΕΚ.

Και πρόσθεσε: «Οι παίκτες μου είναι όλοι ερασιτέχνες και νομίζω δεν έχει γίνει ξανά να ανέβει ομάδα χωρίς ούτε ένα συμβόλαιο. Είναι παιδιά που αγαπούν το βόλεϊ και πάντα τα πίστευα. Τα περισσότερα τα γνώριζα και όσα ήρθαν, ταίριαξαν τα χνώτα μας και αυτό δεν είναι εύκολο. Ήμασταν προετοιμασμένοι κατάλληλα, ασχέτως αν δεν είχαμε χριστεί το καλοκαίρι για την άνοδο».

Άλλωστε και ο ίδιος εξαρχής δήλωνε αρχικά ότι στόχος της ομάδας είναι να παίζει καλό βόλεϊ και να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή, στην πορεία ωστόσο διευκρίνισε ότι οι στόχοι της ομάδας επανοριοθετούνται αγώνα με τον αγώνα και όταν διαπιστώθηκε ότι υπήρχε η δυνατότητα ανόδου, ελήφθη η απόφαση να διεκδικηθεί. Όπερ και εγέννετο για να επιστρέψει το βόλεϊ της Κομοτηνής στην Α1 Ανδρών!!!