Σούπερ ανατροπή και πρόκριση για την ΑΕ Κομοτηνής! Διεκδικεί σε ένα ματς την επιστροφή της στην Α1 μετά από 20 χρόνια!!!

 

Η ΑΕ Κομοτηνής πέτυχε μεγάλη νίκη πρόκριση με 3-2 σετ επί του Νέστορα Θεσσαλονίκης κάνοντας μεγάλη ανατροπή, αφού έχανε με 2-1 και θα διεκδικήσει το απόγευμα της Κυριακής απέναντι στον νικητή του αγώνα Άθλος – ΧΑΝΘ την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια της Volley League μετά από  σχεδόν δύο δεκαετίες.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι αλλά οι Θρακιώτες έβγαλαν στο τέλος περισσότερο πάθος και κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή. Πολλά νεύρα από το μεγάλο αστέρι του Νέστορα, τον 50χρονο Απόστολο Ναλμπάντη  που δέχτηκε κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία αλλά τραυματίστηκε στο τέλος και στέρησε την ομάδα του από την υψηλή του απόδοση.

Η ΑΕ Κομοτηνής στον τελικό της Κυριακής για μια θέση στην Α1 θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ΧΑΝΘ – Άθλος Ορεστιάδας (δείτε το live αυτής της αναμέτρησης με ένα κλικ ΕΔΩ)

Τα σετ: 3-2 (25-22, 23-25, 15-25, 25-16, 15-10)

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Κρεούζης): Δαλδαβερένης, Ανδρεάδης, Στοϊλούδης, Μπουφίδης, Χρηστουηλίας, Παπαδάκος, Αρχοντούδης (λ)  /  Δεληγιαννίδης, Χρηστάκος, Παπαγεωργίου

ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Δημητριάδης, Μιχελάκης, Ναλμπάντης, Κόκκινος, Νιώπας, Παπαιακώβου, Τσιράκης (λ)  / Καψαμπέλης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ