ΕΠΣ Θράκης: Πανικός σε κορυφή και ουρά μετά την πρεμιέρα πλέι οφ και πλέι άουτ στην Α’ Κατηγορία! Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες…

 

Με τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής άνοιξε η αυλαία των πλει οφ τίτλου και ανόδου και πλει αουτ παραμονής στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης, όπου η μάχη στην κορυφή και στην ουρά αναμενεται συναρπαστική.

Στα ντερμπι των ομάδων που θα διεκδικήσουν τον τίτλο για τα πλει οφ, ο πρωτοπόρος της κανονικής περιόδου αλλά ελλειπής ΠΑΟΚ Κοσμίου ηττήθηκε από την πάντα δυνατή Ελπίδα Σαπών του Βασίλη Χαριτόπουλου με το εντυπωσιακό 1-5, αποτέλεσμα που εκμεταλλεύτηκε η Γρατινή που νίκησε τον Σώστη και πέρασε στην κορυφή μαζί με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιασμου που νλικησε με ανατροπή τον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων που ειχε ωστόσο παραπονα για το γκολ της ισοφαρισης.

Για τα πλέι αουτ  είχαμε νίκες των γηπεδούχων, ο Ορφέα Στρύμης του Νίκου Κυνηγόπουλου να συνεχίζει με νίκες μετά από αυτές της κανονικής περιόδου με νέο θύμα του το ντεφορμέ και  το τελευταίο διάστημα ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ενώ σε σπουδαία νίκη με καταιγισμό τερμάτων στο β’ μέρος πήρε στο Ν. Σιδηροχώρι η Αναγέννηση Παγουρίων επι της  Μεσσούνη, όπως και η Ξυλαγανή επί του ουραγού Πολυάνθου.

Στα αρνητικά της αγωνιστικής η φυγή πολλών φοιτητών για τις πατριδες τους αφήνοντας τις ομάδες τους σχεδόν μισές στα σημαντικά αυτά παιχνίδια της πρεμιέρας, ωστόσο είναι γεγονός που συμβαίνει πάντοτε την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και του Πάσχα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

ΠΛΕΪ ΟΦ – 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ελπίδα Σαπών 1-5

Δόξα Σώστη – Δόξα Γρατινής 0-3

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 2-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΙ ΟΦ

1. Δόξα Γρατινής 20 (3-0)
—————————–
2. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 20 (2-1)

3. ΠΑΟΚ Κοσμίου 19 (1-5)

4. Ελπίδα Σαπών 18 (5-1)

5. Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 16 (1-2)

6. Δόξα Σώστη 12 (0-3)

 

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ – 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ορφέας Ξυλαγανής – Κομψάτος Πολυάνθου 1-0

Αναγέννηση Παγουρίων – ΑΟ Μεσσούνης 4-1

Ορφέας Στρύμης – ΠΑΟΚ Κομοτηνής 3-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

7. Ορφέας Ξυλαγανής 14 (1-0)

8. Αναγέννηση Παγουρίων 9 (4-1)

9.Ορφέας Στρύμης 8 (3-1)

———————
10. ΠΑΟΚ Κομοτηνής 5 (1-3)

11. ΑΟ Μεσούνης 5 (1-4)

12. Κομψάτος Πολυάνθου 4 (0-1)