Α2 Ανδρών: Οι Εβρίτες που συμμετέχουν στα μπαράζ ανόδου της Ριζούπολης στον νότιο όμιλο

 

Πέρα από τον όμιλο του Βορρά που διεξάγεται στην Αλεξανδρούπολη για τα μπαράζ ανόδου της Α2 Ανδρών, υπάρχει και ο όμιλος του Νότου που προφανώς δεν έχει δικές μας ομάδες αλλά έχει Εβρίτικο ενδιαφέρον.

Το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα του Ροδίων Άθλησις  θα παίξει στη Ριζούπολη και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Απόλλωνα με την διοργανώτρια ομάδα (καθώς στο νότο ανέλαβε την διοργάνωση μια από τις συμμετέχουσες ομάδες). Με την Ροδίων Άθλησις αγωνίζονται οι Εβρίτες με καταγωγή από Ορεστιάδα, Προδρομίδης και Ποτολίδης.

Την Κυριακή 1/4 και εφόσον κερδίσουν, θα διεκδικήσουν την Κυριακή (κόντρα στο νικητή της αναμέτρησης Α.Ε.Κ.- Γ.Σ. Παλλήνης) το εισιτήριο για τη Volley League.

Επίσης ο διεθνής διαιτητής Μιχάλης Κουτσούλας με καταγωγή από το Σουφλί είναι μέλος της Ένωσης Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής & Πειραιά από το 2004, θα βρεθεί το Σάββατο στη Ριζούπολη για να σφυρίξει τον πρώτο ημιτελικό μεταξύ των ομάδων Απόλλων Σμύρνης και Ροδίων Άθλησις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων:

Α2 ΑΝΔΡΩΝ – ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ – ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (Σάββατο 31/3/2018)

Ώρα 17:30,  Απόλλων Σμύρνης – Ροδίων Άθλησις  (Κουτσούλας – Μάλφας)

Ώρα 20:15,  Α.Ε.Κ. – ΓΣ Παλλήνης   (Φραγκάκης – Μαρκάτης)

Α2 ΑΝΔΡΩΝ – ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ – ΤΕΛΙΚΟΙ (Κυριακή 1/4/2018)

Ώρα 16:00, Μικρός τελικός ανάμεσα στους ηττημένους των δύο ημιτελικών (Μυλωνάκης – Προκοπίου)

Ώρα 18:00, Μεγάλος τελικός για την άνοδο στη Volley League ανάμεσα στους νικητές των ημιτελικών (Γεροθόδωρος – Πρέντζας)