«Πιπέρι» στο στόμα του Κασναφέρη από τον αντιπρόεδρο της Ξάνθης για το «λες μ@λ@κ#ες» στον υφυπουργό Βασιλειάδη

 

Τη στιγμή που ο Γιώργος Βασιλειάδης επιχειρούσε, γιατί δεν τον άφησαν, ν’ αναπτύξει το σχέδιό του για μια άλλη ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Γιώργος Κασναφέρης επέλεγε μια ατάκα, αν όχι πεζοδρομίου σίγουρα, γηπέδου!

Ουδείς λέει πως ο απόφοιτος του ΔΠΘ  είναι αλάνθαστος. Ουδείς όμως μπορεί ν’ αμφισβητήσει ότι προσπαθεί. Προσπαθεί να συμβιβάσει πράγματα, προσπαθεί να δώσει λύση, προσπαθεί να γλιτώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο από το Grexit. Προσπαθεί. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας θα κριθεί.

Θέλετε απόδειξη; Οι διαδοχικές συναντήσεις μ’ εκπροσώπους των ομάδων, χωρίς απαραίτητα να τις διαφημίζει. Όπως αυτή που εν τέλει διέρρευσε με αντιπροσωπείες του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης. Εκεί βρέθηκε Βρέντζος από Ολυμπιακό, Αλυσάνδρου από ΑΕΚ, Γκαγκάτσης από ΠΑΟΚ. Αρκτά υψηλόβαθμα στελέχη δηλαδή.

Αλλά και αυτή με τις ομάδες που δεν έχουν ακόμη εξασφαλίσει τηλεοπτικό συμβόλαιο και ζήτησαν νομοθετικές ρυθμίσεις για να επιβιώσουν (κεντρική διαχείριση, ποσοστό επί του στοιχηματικού κέρδος των παικτών), για την οποία συνάντηση αλλά και το φλερτ των συγκεκριμένων ομάδων με την ΕΡΤ σας έκανε αναφορά το ThrakiSportS σε προηγούμενο άρθρο.

Σ’ αυτήν συνέβη και ένα ευτράπελο που κατέγραψε το contra: σύμφωνα με… μαρτυρίες ενόσω ο Γιώργος Βασιλειάδης ανέπτυσσε το πλάνο του για το ενδεχόμενο μιας άλλης λίγκας (δύο κατηγοριών) με εξασφαλισμένα έσοδα, ο Γιώργος Κασναφέρης, πρώην της Ξάνθης και νυν του Απόλλωνα Σμύρνης, μονολόγησε πετώντας την ατάκα: «αυτές τις μαλ… ήρθαμε ν’ ακούσουμε;».

Ο Γιώργος Στράτος που ήταν δίπλα του και δεν εκπροσωπούσε μόνο την Λίγκα αλλά και την Ξάνθη ως αντιπρόεδρός της (μέλος του ΔΣ της Ξάνθης ήταν και ο Κασναφέρης μέχρι να φύγει), τον άκουσε όπως και όλοι οι υπόλοιποι φυσικά και τον κάλεσε αμέσως να επανέλθει στην τάξη, ζητώντας του ν’ ανακαλέσει.

«Αν πάντως οι παράγοντες του ποδοσφαίρου πηγαίνουν με τέτοια διάθεση σε κουβέντες που ίσως δώσουν ένα αποτέλεσμα, τότε το παιχνίδι είναι χαμένο από χέρι. Καμία ελπίδα ούτε γι’ αποφυγή του Grexit ούτε για το μέλλον…», καταλήγει το σχόλιο στο σχετικό άρθρο του contra.