ΕΠΣ Θράκης: Αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα η ομάδα του Πέτρου Μάνταλου

 

Μετά την ΠΑΕ Ποντίων και τις Ελπίδες Κομοτηνής, έχουμε και τρίτη αποχώρηση ομάδας από την Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης, αφού η Δόξα Υφαντών δεν αγωνίστηκε σε αγώνα της 21ης εμβόλιμης αγωνιστικής της περασμένης Τετάρτης, πήρε τρίτο μηδενισμό και μοιραία οδηγεί την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ στην απόφαση να την αποβάλλει από το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα η νέα Δόξα Υφαντών δεν κατέβηκε στον αγώνα με την Φιλία Κομοτηνής και μετά τον τρίτο της μηδενισμό αποβλήθηκε αν και η ομάδα επανήλθε φέτος στα γήπεδα μετά από ένα χρόνο αποχής. Δυστυχώς όπως και πρόπερσι η ομάδα του Πέτρου Μάνταλου αποχώρησε μεσούσης της περιόδου αν και αποτελούνταν από έμπειρους ποδοσφαιριστές με τρόπαια στο παρελθόν και φέτος βρισκόταν περίπου στην μέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς στα γήπεδα (χωρίς του μηδενισμούς).

Στην κεντρική φωτογραφία αρχείου ο Πέτρος Μάνταλος στο χωριό του παρακολουθεί αγώνα της ομάδας από την οποία και ο ίδιος αναδείχθηκε, σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του με την ΑΕΚ, όταν βρισκόταν για παρατεταμένο διάστημα στην Κομοτηνή εξαιτίας του πρώτου τραυματισμού του. Στην κάτω φωτογραφία η σύνθεση της φετινής ομάδας της Νέας Δόξας Υφαντών που αποβάλλεται από το πρωτάθλημα, σε πρόσφατη φωτογραφία από αγώνα της στο ΔΑΚ Κομοτηνής…

 width= width=