Volley League: Επιστροφή Τζίμα στα διοικητικά του Εθνικού Αλεξανδρούπολης μέσω… Σύρου

 

Ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Γιάννης Τζίμας μπορεί να είχε εξαφανιστεί από το προσκήνιο την τελευταία διετία για προσωπικούς λόγους, ωστόσο φαίνεται ότι ενεργοποιείται ξανά, παρόλο που επισήμως τουλάχιστον δεν έχει αλλά και δεν μπορεί να έχει ρόλο στα διοικητικά του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζίμας εμφανίστηκε το μεσημέρι στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου για το φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ και μίλησε σε αυτήν, εκπροσωπώντας την διοίκηση του Εθνικού προφανώς, έχοντας δίπλα του τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίδη και τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο, του οποίου είχε υπάρξει γραμματέας στην ΕΣΑΠ μέχρι και πριν δυο χρόνια.

Τι είπε ο Τζίμας; Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο Τύπου της Volley League, από όπου και η φωτογραφία, ανέφερε: «Κατεβήκαμε από την… Μάνα, στην πρωτεύουσα του Ελληνικού Βόλεϊ που είναι η Σύρος. Σε όλες τις ομάδες αγωνίζονται αθλητές από τον Έβρο και νιώθουμε υπερήφανοι που έχουμε σαν περιοχή καταφέρει κάτι τέτοιο. Από την πλευρά μας δίνουμε μεγάλη σημασία στον θεσμό και θέλουμε πάντα το καλύτερο».

Η ΕΣΑΠ δεν αναφέρει την διοικητική ιδιότητα με την οποία μίλησε ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός, ωστόσο θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να το μάθαινε το φίλαθλο κοινό της Αλεξανδρούπολης, καθώς αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τα επίσημα δημοσιευμένα έγγραφα ο Γιάννης Τζίμας ούτε μέλος του 15μελούς ΔΣ του Ερασιτέχνη Εθνικού είναι ούτε του 5μελούς ΤΑΑ.