Volley League: Ευχαριστήρια επιστολή του Εθνικού στον Λαμπάκη για την οικονομική ενίσχυση στην ομάδα

 

Μία ημέρα πριν αγωνιστεί στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ και λιγότερο από μια εβδομάδα πριν αρχίσει τη μάχη για την παραμονή του στη Volley League, το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης επέλεξε να ευχαριστήσει δημόσια τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη για την οικονομική του βοήθεια στην ομάδα.

Βέβαια, δεν μιλάμε για προσωπική οικονομική βοήθεια αλλά για χρήματα των δημοτών μέσα από την τακτική αλλά και έκτακτες επιχορηγήσεις που έχει ψηφίσει άλλες ομόφωνα και άλλες κατά συντριπτική πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης.

Η κίνηση της ευχαριστήριας επιστολής του ΤΑΑ Εθνικός, που φέρει τις υπογραφές του προέδρου του Αντώνη Χατζησταύρου αλλά και του Γενικού Γραμματέα του και παλαίμαχου άσου του συλλόγου Γρηγόρη Σιδηρόπουλου αναφέρει, προκαλεί αίσθηση με τον χρόνο που γίνεται.

Ο Εθνικός έλαβε πριν περίπου δυο μήνες κατά προτεραιότητα τα 25.000 από τα 35.000 ευρώ της φετινής του τακτικής επιχορήγησης, ενώ είχε λάβει άλλες 16.000 ως έκτακτη επιχορήγηση στο τέλος της περασμένης χρονιάς, όταν κινδύνευε με διάλυση λόγω των οικονομικών προβλημάτων.

Πάντως απόφαση για νέα επιχορήγηση δεν έχει λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο και οι πληροφορίες δεν αναφέρουν ότι δόθηκε ή πρόκειται στο άμεσο μάλλον να δοθεί κάτι καινούριο, για αυτό και ο χρόνος της ευχαριτήριας επιστολής προκαλεί αίσθηση.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Το Δ.Σ του ΤΑΑ MΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά σας στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, θεωρεί υποχρέωση να σας ευχαριστήσει θερμά για την οικονομική ενίσχυση προς το τμήμα μας, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Εκτιμούμε ιδιαίτερα την ευαισθησία που δείχνετε στα αθλητικά θέματα του τόπου μας και σας ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας».